Mikor érhet véget az Aptos (APT) exponenciális növekedése?

-

A Bitcoin kitört egy bika zászlós rövid távú mintázatból. A cikk írásakor újra tesztelte a 22,9k – 23k dolláros régiót, és továbbra is valószínű a folytatólagos mozgása.

Az Aptosnak aligha volt szüksége bátorításra az elmúlt hetekben.

A túlvásárolt állapotok ellenére az árfolyam kevesebb mint két nap alatt több mint 50%-ot emelkedett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ez kiemelte az erős bullish hangulatot. Ennek a rallynak a kifutása különösen kockázatos lehet – de vajon bölcs dolog volt-e most megpróbálni megvenni az eszközt?

Aptos

Forrás: www.tradingview.com

A Bitcoin közelgő felfelé irányuló mozgása olyan tényező volt, amely az APT-t további nyereségre sarkallhatta.

Néhány nappal ezelőtt az Aptos a 12 és 14 dollár közötti tartományban konszolidálódott, mielőtt feljebb robbant volna, és elérte a 19 dollárt.

Hasonlóképpen a kereskedők várhatnak egy újabb tartomány kialakulására.

A 16 és 17,7 dolláros ciánkékkel kiemelt közeli konszolidáció lehet az a hely, amelyre érdemes odafigyelni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Egy éles bullish reakció ezek közül a szintek közül bármelyikről a tartomány aljának árulkodó jele lehet.

Az is lehetséges, hogy az APT 16 dollár alá is visszaléphet. Ha ez megtörténik, akkor a 14,12 dolláros szintnél a bikák újra erővel léphetnek be a piacra.

Másrészt, a 19,39 dollár feletti hosszabb mozgás lenne a veszélyesebb forgatókönyv. Ezt inkább a shortok likvidálása, mint a kereslet táplálhatja, és kockázatos lenne megpróbálni kereskedni ezzel a mozgással.

A 4 órás RSI a 65-es szint felett volt, ami erős bullish momentumot jelez, és ezen az időkereten még nem alakult ki medvés divergencia.

Az OBV is magasabb mélypontokat alakított ki az elmúlt 24 órában, ami folyamatos vételi nyomást mutat.

aptos

Forrás: coinalyze.net

Az elmúlt három hétben a nyílt érdeklődés jelentősen megnőtt. A spot CVD szintén erős emelkedő tendenciát mutatott január 21-ig.

Ezt követően a spot CVD többször csökkent, és sorozatos mélypontokat ért el. Ennek ellenére az OI továbbra is masszívan emelkedett.

A Coinglass adatok azt mutatták, hogy a finanszírozási ráta rendkívül negatív volt – ez azt jelzi, hogy sok kereskedő megpróbálta shortolni az APT-t.

Ez egy short squeeze-t jelenthet, hogy a korai short belépők arra kényszerüljenek, hogy hányják ki a pozícióikat egy lefelé fordulás előtt.

Egy ilyen short squeeze lenne a legkockázatosabb forgatókönyv, amivel megpróbálhatnánk kereskedni.


Olvastad már? További szigorítás jön az EU-tól – a kriptót birtokló bankokat célozzák

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!