Mike Tyson megkérdezi a rajongókat, hogy a Bitcoin vagy az Ethereumot részesítik-e előnyben

-

Szombaton a korábbi nehézsúlyú bokszbajnok, Mike Tyson megkérdezte 5,6 millió követőjét a Twitteren, hogy melyik kriptoeszközt részesítik előnyben: a bitcoint vagy az ethert?
Tyson számára nem ismeretlen a kriptók világa, és nemrég lépett be az NFT világába is.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az egykori profi bokszoló, más néven „Kid Dynamite” és „Iron Mike” szombaton a Bitcoinról és az Ethereumról tweetelt, és megkérdezte követőit, hogy melyik kriptoeszközöket részesítik előnyben.
Tyson elég jól ismeri a Bitcoint, 2015. július 25-én egy bitcoin automatáról (ATM) tweetelt, amelyen az ő képe szerepelt. Megosztott egy miketysonbitcoin.com nevű weboldalt is, amely mostanra már nem elérhető.
Akkoriban Tyson egy Bitcoin Direct LLC nevű céggel állt kapcsolatban, de a vállalkozás némi dráma után hamar feledésbe merült.
Az utóbbi időben Tyson a teljes körű szolgáltatást nyújtó kreatív ügynökséggel, az NFT Studio 1ofone-nal állt össze.
A bejelentés szerint Tyson idén augusztusban dobja piacra első hivatalos NFT-kollekcióját az 1ofone-nal, amely az opensea.io-n keresztül lesz elérhető.
A korábbi nehézsúlyú bajnok együttműködött Cory Van Lew digitális művésszel, és az NFT-kollekció „ikonikus pillanatokat mutat be a karrierjéből”, feloldható tartalmakkal, és limitált kiadású lesz.

„Minél többet tudok meg az NFT-kről, annál izgatottabb vagyok, hogy részese lehetek a kripto/tech közösségnek” – mondta Tyson az NFT-projektről szóló nyilatkozatában.

„Ez a jövő, és úgy döntöttem, hogy a 1ofone-nal fogok együttműködni, hogy segítsen eligazodni az NFT közösségben valami igazán innovatív és kreatív dologgal, ami elmesél egy történetet arról, hogy ki vagyok”.
Tyson szombati tweetje nem csak a kriptó támogatóinak sokasága, hanem a legendás rapper, Busta Rhymes figyelmét is felkeltette.
Rhymest az utóbbi időben szintén érdeklik a kriptovaluták, és Twitter-követőinek is tweetelt kíváncsiságáról.
Miután Tyson megkérdezte: „Melyiket részesíted előnyben, a BTC-t vagy az ETH-t?”.
Rhymes válaszolt, és azt mondta: „Mike, én is ott vagyok veled. Az elmúlt 30 percet a kommentszekció olvasásával töltöttem”.
Tyson tweetjére számtalan válasz érkezett a tömegből. A Microstrategy vezérigazgatója, Michael Saylor is írt, és azt mondta:

„Mike, több mint ezer órát töltöttem a kérdés átgondolásával, és a bitcoint választottam. Eddig 2,9 milliárd dollár értékben vásároltam BTC-t, mert szerintem ez a digitális tulajdon jövője”.

Még a Twitteren dolgozó Jack Dorsey is válaszolt Tysonnak, és megosztotta a hellobitco.in nevű weboldalt.

Tyson kérdésére számos válasz érkezik

Természetesen számos ember más kriptoeszközöket is reklámoz, és a legkülönfélébb kriptovalutákat említik Tyson témájában.
Youssef továbbá hozzátette:

„Az[Ethereum] egy platform a defi számára, amely engedélymentes bankolás. Mindkettőnek megvan a helye, de én a bitcoinban tartom a legtöbbet, és az afrikai emberek mindennap használják, mint kiutat a gazdasági apartheidből.”

Mások egyszerűen arra utaltak, hogy Tysonnak nem kell választania, lehet mindkét kriptoeszköz tulajdonosa. Természetesen Tyson tweetje miatt számos bitcoin-rajongó és éter-rajongó is összeszólalkozott.
Egy másik egyén azt mondta:

,,Az ETH egy teljes decentralizált, biztonságos gazdaság. A BTC egy decentralizált biztonságos pénz. Szóval én az ETH-t részesítem előnyben”.

A Tyson kérdésére adott válaszok száma nagyon nagy, és ahogy Busta Rhymes mondta, könnyen el lehet tölteni harminc percet az olvasással.

Olvastad már? Az InLock új, hatalmas brand váltást villantott

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!