Mike Tyson megkérdezi a rajongókat, hogy a Bitcoin vagy az Ethereumot részesítik-e előnyben

-

Szombaton a korábbi nehézsúlyú bokszbajnok, Mike Tyson megkérdezte 5,6 millió követőjét a Twitteren, hogy melyik kriptoeszközt részesítik előnyben: a bitcoint vagy az ethert?
Tyson számára nem ismeretlen a kriptók világa, és nemrég lépett be az NFT világába is.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az egykori profi bokszoló, más néven „Kid Dynamite” és „Iron Mike” szombaton a Bitcoinról és az Ethereumról tweetelt, és megkérdezte követőit, hogy melyik kriptoeszközöket részesítik előnyben.
Tyson elég jól ismeri a Bitcoint, 2015. július 25-én egy bitcoin automatáról (ATM) tweetelt, amelyen az ő képe szerepelt. Megosztott egy miketysonbitcoin.com nevű weboldalt is, amely mostanra már nem elérhető.
Akkoriban Tyson egy Bitcoin Direct LLC nevű céggel állt kapcsolatban, de a vállalkozás némi dráma után hamar feledésbe merült.
Az utóbbi időben Tyson a teljes körű szolgáltatást nyújtó kreatív ügynökséggel, az NFT Studio 1ofone-nal állt össze.
A bejelentés szerint Tyson idén augusztusban dobja piacra első hivatalos NFT-kollekcióját az 1ofone-nal, amely az opensea.io-n keresztül lesz elérhető.
A korábbi nehézsúlyú bajnok együttműködött Cory Van Lew digitális művésszel, és az NFT-kollekció „ikonikus pillanatokat mutat be a karrierjéből”, feloldható tartalmakkal, és limitált kiadású lesz.

„Minél többet tudok meg az NFT-kről, annál izgatottabb vagyok, hogy részese lehetek a kripto/tech közösségnek” – mondta Tyson az NFT-projektről szóló nyilatkozatában.

„Ez a jövő, és úgy döntöttem, hogy a 1ofone-nal fogok együttműködni, hogy segítsen eligazodni az NFT közösségben valami igazán innovatív és kreatív dologgal, ami elmesél egy történetet arról, hogy ki vagyok”.
Tyson szombati tweetje nem csak a kriptó támogatóinak sokasága, hanem a legendás rapper, Busta Rhymes figyelmét is felkeltette.
Rhymest az utóbbi időben szintén érdeklik a kriptovaluták, és Twitter-követőinek is tweetelt kíváncsiságáról.
Miután Tyson megkérdezte: „Melyiket részesíted előnyben, a BTC-t vagy az ETH-t?”.
Rhymes válaszolt, és azt mondta: „Mike, én is ott vagyok veled. Az elmúlt 30 percet a kommentszekció olvasásával töltöttem”.
Tyson tweetjére számtalan válasz érkezett a tömegből. A Microstrategy vezérigazgatója, Michael Saylor is írt, és azt mondta:

„Mike, több mint ezer órát töltöttem a kérdés átgondolásával, és a bitcoint választottam. Eddig 2,9 milliárd dollár értékben vásároltam BTC-t, mert szerintem ez a digitális tulajdon jövője”.

Még a Twitteren dolgozó Jack Dorsey is válaszolt Tysonnak, és megosztotta a hellobitco.in nevű weboldalt.

Tyson kérdésére számos válasz érkezik

Természetesen számos ember más kriptoeszközöket is reklámoz, és a legkülönfélébb kriptovalutákat említik Tyson témájában.
Youssef továbbá hozzátette:

„Az[Ethereum] egy platform a defi számára, amely engedélymentes bankolás. Mindkettőnek megvan a helye, de én a bitcoinban tartom a legtöbbet, és az afrikai emberek mindennap használják, mint kiutat a gazdasági apartheidből.”

Mások egyszerűen arra utaltak, hogy Tysonnak nem kell választania, lehet mindkét kriptoeszköz tulajdonosa. Természetesen Tyson tweetje miatt számos bitcoin-rajongó és éter-rajongó is összeszólalkozott.
Egy másik egyén azt mondta:

,,Az ETH egy teljes decentralizált, biztonságos gazdaság. A BTC egy decentralizált biztonságos pénz. Szóval én az ETH-t részesítem előnyben”.

A Tyson kérdésére adott válaszok száma nagyon nagy, és ahogy Busta Rhymes mondta, könnyen el lehet tölteni harminc percet az olvasással.

Olvastad már? Az InLock új, hatalmas brand váltást villantott

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!