Az InLock új, hatalmas brand váltást villantott

-

Gyökereiben változott meg a cégarculat, lecserélték a megszokott lakat logót egy modernebb frissebb Iniciáléra.
Kazár Viktóriát a cég COO-ját és társalapítóját kérdezem.

Miért döntöttetek a design váltás mellett?

Az Inlock rengeteg újításon van túl, számos új funkció került bevezetésre a kezdetek óta.
Legutóbb a SWAP, ami sokkal kényelmesebbé teszi az Inlock használatát, hiszen platformon belül lehetséges váltani a kriptók között de viszonylag új a Binance Smart Chain beutalás. Mára sokkal inkább jellemez minket az új design, a lendület.
A fő értékeink az őszinteség, a szeretet, ahogy a projekthez viszonyulunk az elkötelezettség, hogy valami jót alkossunk, ezt mind próbáltuk összegyúrni egybe.
A lakat logó és a színvilág kapcsán, hamar tudatosodott bennünk, hogy nem jól választottunk. Míg a lakat, egy bezártságot a zöld a megannyi jelentése mellet egy éretlenséget is jelent.
A lila energiájával, a magenta határozottságával és a kék őszinteségével alkottunk harmóniát. Erre a feladatra is meg kellett érjünk.
A design kapcsán nemcsak a logót de az oldalon lévő formákat, gombokat is lekerekítettük.
Nagy segítségünkre volt, hogy olyan személyekkel tudtunk együtt dolgozni, akik már évek óta a kriptóvilágban tevékenykednek, nemzetközi porondon is bizonyítottak, használták a konkurens termékeket és ami számunkra nagyon fontos, magyarok, még ha nem is itthon élnek.
Azaz nemcsak a designban vannak otthon, használják is az Inlockot és aktív kriptós userek.

Mi volt a legnehezebb?

A weboldal tartalmi részei is megújultak, ezt nagyon régóta szerettük volna rendbe tenni, de ez egy külön szakma, hogy úgy legyen valami megírva, hogy rövid és érthető is legyen, mégis hibátlanul bemutassuk a terméket és annak használatát.
A tartalom írásnál az ügyfelet tartottuk szem előtt elsőként. Arra törekedtünk, hogy nekik minél átláthatóbb és egyszerűbb legyen az információ megtalálása és megértése.
Számunkra az nagyon fontos hogy a termékeink és a weboldal is mindig egyszerűen használható, felhasználóbarát legyen.
Úgy gondoltuk, a neheze megvan, jöhet a design. Ami még nagyobb kihívásnak bizonyult, bármilyen színvilágot is találtunk azt láttuk, hogy ahhoz már kötődik egy-egy ismert cégarculat, így elengedtük az egyediséget és azt választottuk, ami nekünk a leginkább tetszik és így reméljük, hogy a felhasználóink is szeretni fogják, még ha helyenként fel is fedezhető benne némi áthajlás.
Sokat dolgoztunk a háttérben, sokkal részletesebb lett az új oldal, grafikailag és design-ban is újragondoltuk a formákat, amit lehetett, lekerekítettünk, ezzel is egységes képet alkotva.
Időben is meghaladtuk a tervezett keretet, ez annak köszönhető, hogy nem meglévő fotókat használtunk, hanem minden termékhez 3D-s grafika készült, amit egyedileg rajzoltattunk meg.

Milyen újdonságokról tudsz még beszámolni?

Új tematikus aloldalakkal gazdagodott a weboldal.
A legtöbbet emlegetett funkció most mégis az új INLOCK Pioneer Programja, ami mindenkit megmozgat.
Az új Pioneer Programmal való csatlakozás mind a meghívó, mind pedig a meghívott részére jutalmat jelent. Így az első periódus lejáratakor várhatóan akkora jutalmat tudunk adni az úttörőknek egyben, mint eddig összesen.
A következő napokban már magyarul is elérhetőek lesznek a tartalmak, korábban ez nem volt így.
Szeretnénk növekedni a környező országok piacán, több magyar ajkú de Szlovákiában élő felhasználónk is van.
Közösségi alapon kaptuk a felajánlást, hogy fordítsuk le az oldalt, szívesen segítenének, remélve, hogy a Pioneer Program, ott is sikeres lehet, majd ezzel egyidőben a román nyelvterületről is érkezett felajánlás, így már tényleg nem lehet kifogásunk.
Nagyon nagy mennyiségű szövegről beszélünk, ami egy szakfordítónak is kihívás lehet, hiszen a kriptó egy speciális nyelv, most az a terv, hogy a közösség és a hivatalos szakfordító egyben elérhetővé teszi, hogy ez is megvalósuljon.

Mi várható még?

Természetesen a mobil és web app is megújul, hamarosan egységes szín és formavilággal lesz elérhető igazodva a mostanihoz.
Az ígért új coin bevezetését is előkészítettük, még az utolsó tesztelések zajlanak.
A sokak által várt ‘Inlock Badgek’ pedig itt vannak a kanyarban, de lehet, hogy kihasználjuk a jó időt és kicsit inkább elmegyünk nyaralni, hogy nagyobb lendülettel tudjuk majd a bevezetését igazgatni.

Igaz, hogy Csaba nem is látta a terveket?

Igen, az új logót látta, és még a színeket közösen választottuk ki, de utána minden módszeresen rejtve volt előtte, míg kész nem lettünk.

Mit szólt hozzá a közösség?

A legtöbbek örömmel fogadták a váltást, de néhányan már nagyon megszokták a régi zöld színvilágot, remélhetőleg az ő szemük is megszereti ezt az új irányt.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

3 kriptó 1 dollár alatti áron 100-szoros megtérülésért: (ADA), Notcoin (NOT), és az ETFSwap (ETFS)

Vendégbejegyzés A bikafutás mindig lehetőséget kínál a kripto befektetők számára, hogy életre szóló nyereséget érjenek el. A forgatagban az ETFSwap (ETFS), a Cardano (ADA) és a Notcoin...

Mikor kezdődik az altcoin szezon? Michaël Van de Poppe elemző jóslata

Az elemzők az altcoinszezon lehetséges kezdetéről szóló spekulációktól pezsegnek, amit az altcoinok teljes piaci kapitalizációjának közelmúltbeli megugrása táplál. Ebben a rohamban az Ethereum áll az élen,...

Decentralizált álmok: Hogyan építi a kripto az online szerencsejáték jövőjét?

Vendégbejegyzés Az egyetlen út előre vezet - az iGaming iparágba belépve a kriptovaluták végérvényesen megváltoztatták azt. A szerencsejáték-szervezők még mindig „felfedezik a terepet"; azonban a kriptót integráló...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!