Mike Novogratz elfogadta, hogy lemaradt a Telegram TON tokeneladásáról

-

Mike Novogratz elmondta, miszerint annak ellenére, hogy a TON felkereste egy privát tokeneladás részvételével kapcsolatban, ő többször is visszautasította, mivel korábban szkeptikus volt a projekttel kapcsolatban.
Mike Novogratz, Wall Street-i veterán és a Galaxy Digital kriptokereskedelmi bank alapítója nemrég elfogadta, hogy lemaradt a Telegram TON kriptopénzének tokeneladásáról.

Novogratz nemrég a The Blocknak adott interjút. Elmesélte, hogyan maradt ki a Telegram Open Network (TON) befektetési lehetőségéről.
Az üzenetküldéssel foglalkozó Telegram már több mint egy éve dolgozik ambiciózus blokkláncprojektjén, mely bármelyik nap napvilágot láthat.
Novogratz az interjúban elmondta, hogy a Telegram 15-20 alkalommal próbálta elérni. Azonban Novogratz csapata a Galaxy Digitalnál szkeptikus volt a projekttel kapcsolatban, így minden alkalommal elutasította a befektetést.
Novogratz elmondta:

„15-20 alkalommal hívtak fel, hogy megpróbáljanak elérni. Azt mondtam, hogy nem és nem, mivel nem tetszett, de meggondoltam magam. Ezzel három héttel elkéstem, és Pavel Durov, a Telegram alapítója azt mondta, hogy ’ember, nem tudok segíteni.’”

Novogratz szkeptikus az új protokollokkal

Novogratz tovább beszélt az újonnan indult kriptopénzről és blokkláncprotokollokról, majd kifejezte szkepticizmusát velük kapcsoltban. Szerinte a piac új protokolljai nem fogják kiállni az idő próbáját. A Cosmos Protocolt hozta fel példaként.
Novogratz korai befektető volt a Cosmosban. Azonban a csapata eladta befektetését, miután annak értéke megötvenszereződött. Hősünk ismert arról, hogy hosszú távon birtokol valamit, ha látja benne a lehetőségeket. Szkeptikus azonban az újonnan indult protokollokkal kapcsolatban.
Ezt azzal indokolja, hogy az új protokollok „nagyon nehezen állják ki az idő próbáját, mivel nem rendelkeznek ugyanazzal a 20 állandó szurkolóval, mint a bitcoin.” Továbbá a protokollok fejlesztőinek és felhasználóinak nem az a célja, hogy szilárdan működő rendszereket alkossanak.”

„Fejlesztőket kell szerezned, és ez nagyon nehéz” -mondta Novogratz

A Telegram szeptemberben elindította teszthálózatát, a TON testnet Explorert. Mitja Goroshevsky, a TON Labs technológiai igazgatója elmondta: „kiadtuk egy teljes csomópont forráskódját, amely hozzáférhet a teszthálózat blokkjaihoz, valamint megalkotja és hitelesíti őket.”

Olvastad már? Saját kriptopénzének korai tervezési fázisában van Észak-Korea

A TON Labs azt is elmondta, hogy számos eszközt építenek felhasználók számára, hogy megkönnyítsék a hálózat elterjedését.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.
Legyen szép napod! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!