Miért hiszik a kriptoszakértők, hogy most van itt az ideje, hogy olcsón vásároljunk altcoinokat

-


Vendégbejegyzés


Ahogy a kriptopiac a növekedés új szakaszát éli, sok szakértő úgy látja, hogy ez egy lehetőség az altcoinok alaposabb vizsgálatára.

A jelenlegi piaci trendek jelentős nyereségek lehetőségét sugallják, különösen az altcoinok alacsonyabb árazása esetén.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elemzők konkrét tényezőkre összpontosítanak, amelyek ezt az optimizmust mozgatják.

A befektetők élénk érdeklődést mutatnak, remélve, hogy kihasználhatják a felmerülő lehetőségeket.

Annak dekódolása, hogy az iparági vezetők miért izgatottak most, értékes betekintést nyújthat a hozzáértő kriptórajongók számára.

A CYBRO a kriptobálnák radarjára kerül tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új aggregátorplatform a Blast blokkláncon elért fokozott kriptopénzjövedelmek számára, amely az ETH és a stablecoinok nagyvonalú hozamáról híres.

A Blast ökoszisztémájában döntő szerepet játszik, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből.

Jelenleg a CYBRO a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,025 dollárért bonyolítja le, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 300%-os megtérülést biztosít.

Figyelemre méltó, hogy minden előértékesítésben résztvevő, aki ebben a szakaszban legalább 1000 dollárt fektet be a CYBRO-ba, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után kivehetők.

Az a hír járja, hogy egy ETH bálna, akit vonz ez a csábító ajánlat, fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalomban, egy exkluzív Airdropban, piaci cashback-ben, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-alapú befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 300%-os hozamokért!

Starknet (STRK) kripto árfolyam áttekintése: Korrigáló fázisban mozog

A Starknet (STRK) jelenleg a 0,84 és 1,10 dollár közötti tartományban kereskedik. A legközelebbi ellenállási szint 1,27 dollárnál van, a támasz pedig 0,74 dollárnál.

Az érme árfolyama az elmúlt héten 27,04%-kal, az elmúlt hónapban pedig 26,33%-kal esett.

Az elmúlt hat hónapban azonban jelentős, 323,13%-os emelkedéssel büszkélkedhet. Az alacsony 18,37-es RSI és a -0,02-es MACD szint mellett jelenleg korrekciós fázisban van.

Sui (SUI) kripto árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Sui (SUI) jelenleg egy 0,88 és 1,08 dollár közötti ársávban mozog. A közelmúltban 17,16%-os árfolyamcsökkenést tapasztalt az elmúlt héten és 15,68%-ot az elmúlt hónapban, bár hat hónap alatt 33,27%-ot emelkedett.

Az árfolyam korrekciós fázisban van, az RSI 26,12-es értéken áll, ami azt jelzi, hogy túladott. A legközelebbi ellenállási szint 1,18 dollár, míg a támasz 0,80 dollárnál található.

Tekintettel ezekre a tényezőkre, a Sui végül megpróbálhatja tesztelni a támaszszinteket, mielőtt bármilyen potenciális visszapattanás következne be.

Sei (SEI) ár áttekintése és előrejelzés

Sei (SEI) jelenleg egy 0,38 és 0,48 dollár közötti ársávban mozog. A legközelebbi ellenállási szint 0,54 dollárnál, a legközelebbi támaszszint pedig 0,34 dollárnál található.

Az árfolyam az elmúlt héten 23,60%-os, az elmúlt hónapban pedig 31,49%-os esést mutatott. Az elmúlt hat hónapban azonban 7,15%-os emelkedés tapasztalható.

A Relative Strength Index (RSI) és a Stochastic indikátorok arra utalnak, hogy az árfolyam korrekciós fázisban van. Rövid távú elmozdulást jósolnak a támaszszint felé.

Az Optimism (OP) az ár lefelé irányuló trenddel néz szembe, alacsonyabb szintek valószínűsíthetőek

Az Optimism (OP) jelenleg korrekciós mozgásban van, ára 1,91 és 2,26 dollár között mozog. Az RSI 28,98-on áll, ami azt mutatja, hogy túladott.

Az árfolyam egy hét alatt 10,65%-ot, egy hónap alatt pedig 22,27%-ot esett. A jelenlegi 10 és 100 napos mozgóátlagok 2,04 dolláron állnak, ami azt jelzi, hogy nincs egyértelmű trendirány.

A -0,02-es MACD-szint és a 11,21-es stochastic szint mellett további lefelé irányuló mozgás lehetséges, ami a legközelebbi, 1,72 dolláros támaszszintet teszteli.

Következtetés

Az olyan érmék, mint az STRK, SUI, SEI és OP kevesebb potenciállal rendelkezhetnek rövid távon.

A CYBRO azonban kiemelkedik a Blast blokklánc natív hozamfunkcióját használó egyedi earn marketplace miatt.

A projekt első megjelenése a tervek szerint 2024 második negyedévére várható. A korai befektetők csatlakozhatnak a CYBRO token előértékesítéshez, amely kedvező feltételekkel kínál lehetőséget a projektbe való belépésre.

A CYBRO így meggyőző opció azok számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a feltörekvő lehetőségekből.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!