Miért alszik a Tron hálózata?

-

A Tron (TRX) elmúlt hetében meglehetősen csendes volt, mivel nem történtek nagyobb frissítések vagy fejlesztések.

Ez látszott a Tron heti csúcspontjából is. Az egyetlen, az ökoszisztémájával kapcsolatos frissítés az volt, hogy július 27-én több mint 2000 személy jelentkezett a Tron HackaTRON 5. évadára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A coin árfolyama az elmúlt hét napban is a medvék befolyása alatt maradt. Ráadásul a Tron fundamentális adatait vizsgálva kiderült, hogy a blokklánc használata csökkenő tendenciát mutat.

A Tron fundamentumai csökkennek

A Santiment adataiból továbbá kiderült, hogy a blokklánc fejlődése a múlt héten is alvó állapotban maradt.

A grafikonok szerint a Tron fejlesztési aktivitása az elmúlt hét napban meredeken zuhant. Emellett a fejlesztési aktivitáshoz hozzájárulók száma is alacsony maradt.

Forrás: Santiment

A TRONSCAN rámutatott, hogy a blokklánc összes tranzakcióinak száma átlépte a 6 milliárdos határt.

Bár ez növekedést sugallt, a valóság más volt. Valójában a TRX napi tranzakcióinak száma csökkent az elmúlt hónapban. A blokklánc napi aktív címei is ugyanezt a csökkenő tendenciát követték.

Forrás: Artemis

Mindazonáltal nem minden a TRX ellen dolgozott, mivel néhány kulcsfontosságú statisztika továbbra is a javára változott, és növekedést sugallt.

Például a Tron TVL-je július 25-én emelkedő lendületbe került, ami biztató volt. A blokklánc díjai és bevételei is emelkedtek.

A blokklánc staking ökoszisztémája is növekedést tapasztalt. Ez látszott a teljes staking mennyiségének emelkedéséből.

A Staking Reward szerint a TRX stakerek száma stabil maradt. A cikk írásakor a TRX 47,62%-os staking-aránnyal és 3 549 822 602 dolláros staking piaci kapitalizációval rendelkezett.

Ezen felül a TRX égési aránya is ígéretesnek tűnt. Csak július 29-én 12,028,211 TRX-et égettek el, a nettó negatív termelési arány -6,960,996 volt.

A TRX befektetőknek egyéb okuk is van az aggodalomra

A fent említett eredmények nem tükrözték a TRX árfolyamának alakulását, mivel az a medvék befolyása alatt állt.

A CoinMarketCap szerint a TRX több mint 1,5%-kal csökkent az elmúlt hét napban. A cikk megjelenésének időpontjában a coin 0,08264 dolláron kereskedett, a piaci cap pedig több mint 7,4 milliárd dollár volt.

Forrás: Santiment

A TRX kereskedési volumene is csökkent, ami azt tükrözi, hogy a befektetők érdeklődése a TRX kereskedése iránt alacsony volt.

A Binance finanszírozásának mértéke zöld volt. Ez azt jelentette, hogy a vevők a lassú ármozgás ellenére TRX-et vásároltak a származtatott piacon.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A határidős piacon is a medvés hangulat dominált. A Coinglass adatai rámutattak arra, hogy a TRX long/short aránya csökkent, ami tipikusan medvés mozgást jelent.

A nyitott érdeklődése is stabil maradt, ami csökkenti a trendforduló esélyét.

tron
Forrás: Coinglass

Olvastad már? Putyin nem örül annak, hogy politikai fegyverként használják ellene a dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!