Michaël van de Poppe vadregényes 2021-et jósol

-

Michaël van de Poppe kereskedő is megtette tétjét az idei kriptopiac alakulását illetően.
Egy, a YouTube-csatornájára feltöltött videóban azt állította, hogy a bitcoin fenn fogja tartani dominanciáját az elkövetkező hónapokban, de be fog lépni egy olyan konszolidációs fázisba, amely lehetőséget ad az altcoinok számára, hogy a bullish trend rájuk vetüljön át.

A kereskedő a bitcoint az árupiaci aranyhoz, az altcoinokat pedig az ezüsthöz hasonlította. Hozzátette, hogy az altok alulértékeltek.
Az idei év első negyedévében a bitcoin árfolyama akár le is hűlhet, majd átmehet egy 30%-os korrekción, mielőtt a második negyedévben a bullish trend folytatódna. A kereskedő az alábbi csárthoz ezt a megjegyzést fűzte:

„(A bitcoin dominanciája) a legnagyobb valószínűség szerint megint decemberben lesz a csúcson. Ez jó jel a piacok számára. Ha a bitcoin lehűl, a kriptopiac maradéka is alkalmazkodni fog.”

Van de Poppe éppen ezért arra számít, hogy amikor a bitcoin árfolyama csökken, a befektetők olyan, közepes piaci kapitalizációval rendelkező altokba csoportosítják majd át a pénzüket, mint a Polkadot, Cardano, Litecoin, Monero, Ethereum, VeChain és Zilliqa. Ezek a kriptopénzek átmenetileg éppen ezért kitűnően teljesíthetnek majd.

„Ha szeretnéd elkapni a növekvő potenciált, akkor rá kell nézned az altcoinokra (…) Láttuk már, ahogy a Zilliqa megnégyszerezi az értékét, láttuk már ezt az ether esetében is, láttuk, ahogy a Polkadot rekordárfolyamra jut. Ez annak a jele, hogy a lendület kezd eltolódni a bitcoin felől (…).”

Mi jöhet a második negyedévben?

Van de Poppe a későbbiekben arra számít, hogy amikor a közepes kapitalizációjú kriptopénzek megállnak az árnövekedésben, a befektetők az alacsonyabb kapitalizációjú eszközök felé fordulnak majd.
Ekkor kaphatnak fontosabb szerepet az olyan, második rétegű megoldások, mint a Celer Network, a MATIC és a SKALE, amelyek mind jó lehetőséget jelenthetnek majd profitrealizálásra.
Az év közepére a piacon egy újabb, trendfordító „jelenség” söpörhet végig. A kereskedő rámutatott a defiszektorra és az NFT-kre, amelyek potenciális katalizátorai lehetnek egy ilyen változásnak.
Ennél a pontnál a bitcoin és az ethereum jóval vonzóbbak lehetnek majd, hogy meglovagoljuk a bullish trendváltozást.
(…) csak egy kis bitcoin vagy ethereum hetente vagy havonta történő megvásárlásával még 90%-nál is nagyobb megtérülést érhetsz el. Még kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb élettel természetesen.
Van de Poppe ennek ellenére azt tanácsolta az olvasóinak, hogy viszonyuljanak továbbra is neutrálisan a befektetésekhez, és ne legyenek elfogultak bizonyos kriptopénzekkel szemben.
Így összegzett:

„Végül a célom az, hogy éves megtérülést szerezzek a portfóliómon, hogy megvédjem a vagyonomat bármilyen körülmények között, és hogy ezzel növekedjek.”

Olvastad már? 428%-kal teljesítették már túl az ETH ötéves tervét

Forrás: crypto-news-flash.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!