Michael Saylor szerint a Bitcoin dominanciája megduplázódik

-

Egy nemrégiben a Bloombergnek adott interjúban Michael Saylor, a MicroStrategy korábbi vezérigazgatója határozottan állította, hogy a Bitcoin nagyobb piaci dominanciára van ítélve, és potenciálisan megduplázhatja jelenlegi szintjét.

Ez a növekedés – magyarázza – nagyrészt az Egyesült Államok növekvő szabályozási egyértelműségének lesz köszönhető, ami szerinte fokozatosan a teljes kriptopénzpiacot Bitcoin-fókuszú iparággá fogja redukálni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Saylor azt jósolta, hogy a stablecoinoktól, kripto-derivatíváktól és tokenektől való elmozdulás várható, kijelentve, hogy a Bitcoin az egyetlen általánosan elismert digitális eszköz, amelyet a szabályozók hajlandóak elfogadni.

Előrejelzése abban a meggyőződésben gyökerezik, hogy ahogy a szabályozók szigorítják a kriptoiparra gyakorolt hatalmukat, számos kripto-eszköz vagy be lesz tiltva, vagy a feledés homályába merül, és a Bitcoin marad a reflektorfényben.

Saylor arra számít, hogy az iparágnak ez az elkerülhetetlen szűkülése nagyban kedvez a Bitcoin számára, mivel megszűnik a verseny és a zűrzavar a piacon.

Megjegyezte, hogy a Bitcoin dominanciája az év eleje óta máris 40 százalékról 48 százalékra nőtt.

Saylor arra is számít, hogy a Bitcoin dominanciájának ez a megugrása jelentősen meg fogja erősíteni a kriptotőzsdék üzleti modelljeit.

Annak ellenére, hogy a szigorúbb szabályozási környezetben ezek a platformok esetlegesen korlátokba ütközhetnek, szerinte a Bitcoin értékének tízszeresére növekedése biztosítani fogja jövedelmezőségüket.

Előre látja, hogy a szabályozás tisztázása miatt intézményi pénzek áradata ömlik a Bitcoinba, majd.


Olvastad már? Bitcoin: A holderek nem hajlandóak eladni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!