Michael Saylor szerint a Bitcoin dominanciája megduplázódik

-

Egy nemrégiben a Bloombergnek adott interjúban Michael Saylor, a MicroStrategy korábbi vezérigazgatója határozottan állította, hogy a Bitcoin nagyobb piaci dominanciára van ítélve, és potenciálisan megduplázhatja jelenlegi szintjét.

Ez a növekedés – magyarázza – nagyrészt az Egyesült Államok növekvő szabályozási egyértelműségének lesz köszönhető, ami szerinte fokozatosan a teljes kriptopénzpiacot Bitcoin-fókuszú iparággá fogja redukálni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Saylor azt jósolta, hogy a stablecoinoktól, kripto-derivatíváktól és tokenektől való elmozdulás várható, kijelentve, hogy a Bitcoin az egyetlen általánosan elismert digitális eszköz, amelyet a szabályozók hajlandóak elfogadni.

Előrejelzése abban a meggyőződésben gyökerezik, hogy ahogy a szabályozók szigorítják a kriptoiparra gyakorolt hatalmukat, számos kripto-eszköz vagy be lesz tiltva, vagy a feledés homályába merül, és a Bitcoin marad a reflektorfényben.

Saylor arra számít, hogy az iparágnak ez az elkerülhetetlen szűkülése nagyban kedvez a Bitcoin számára, mivel megszűnik a verseny és a zűrzavar a piacon.

Megjegyezte, hogy a Bitcoin dominanciája az év eleje óta máris 40 százalékról 48 százalékra nőtt.

Saylor arra is számít, hogy a Bitcoin dominanciájának ez a megugrása jelentősen meg fogja erősíteni a kriptotőzsdék üzleti modelljeit.

Annak ellenére, hogy a szigorúbb szabályozási környezetben ezek a platformok esetlegesen korlátokba ütközhetnek, szerinte a Bitcoin értékének tízszeresére növekedése biztosítani fogja jövedelmezőségüket.

Előre látja, hogy a szabályozás tisztázása miatt intézményi pénzek áradata ömlik a Bitcoinba, majd.


Olvastad már? Bitcoin: A holderek nem hajlandóak eladni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!