Mi fog történni a Solana (SOL) árával, ha a Bitcoin átlépi a 60.000 dollárt?

-


Vendégbejegyzés


Jelenleg a kriptopiac érdekes dinamikát mutat, különösen azután, hogy a SEC jóváhagyta a spot ETF-et.

Bár a Bitcoin (BTC) árfolyama várhatóan meghaladja a 48.000 dollárt, és 50.000 dollár körül fog megállapodni, ez a pumpa egyelőre nem következett be.

Ehelyett az altcoinok piacán, köztük a Solana (SOL) esetében is figyelemre méltó növekedés tapasztalható, a vezető altcoinok átlagosan 10%-20%-os növekedést mutatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ha a Bitcoin áttörné a 60.000 dolláros határt, az jelentős hatással lehet a Solana (SOL) árfolyamára.

A Bitcoin ETF jóváhagyásával a Bitcoin (BTC) árfolyamának minden lehetősége megvan arra, hogy az egekbe szökjön, ami hatással lehet az egész kriptopiacra, beleértve az olyan altcoinokat is, mint a Solana (SOL).

Ha ez megtörténik, a Solana (SOL) elérheti a 200 dolláros árfolyamhatárt, sőt, még magasabbra is emelkedhet.

Más altcoinok, különösen erős fundamentumokkal és növekvő felhasználási esetekkel, szintén profitálhatnak ebből az emelkedésből.

Olvasd tovább, hogy többet tudj meg róla!

A Solana (SOL) jelentős rallyra készül?

A Solana (SOL) árfolyama nemrég visszanyerte a 100 dolláros határt, de az igazi sztori a Solana (SOL) staking szokatlan kiugrásában rejlik, ami egy jelentős emelkedés lehetőségét jelzi.

Csak az elmúlt három napban lenyűgöző 4,51 millió Solana (SOL), körülbelül 450 millió dollár értékű stakinget helyeztek el.

Ez a lépés nemcsak a Solana hálózat biztonságát és hatékonyságát növeli, hanem deflációs nyomást gyakorol a piaci kínálatára is.

Történelmileg egy ilyen mintát bikás árfolyammozgás követett, ami arra utal, hogy a Solana (SOL) talán rallyra készül.

Ez a fejlemény megteremti a 150 dolláros szint potenciális újratesztelésének lehetőségét, különösen figyelembe véve az elfogadott Bitcoin spot ETF körüli pozitív piaci hangulatot.

E pozitív fejlemények ellenére a Solana (SOL) kihívásokkal néz szembe a csökkenő napi aktivitás és a társadalmi volumen miatt.

A Solanával kapcsolatos JITO és BONK tokenek közelmúltbeli bevezetése az OKX platformra reménysugarat nyújt.

Ezek a tőzsdei jegyzések a Solana (SOL) DeFi és mémcoin szektorát fellendíthetik, több felhasználót és befektetőt vonzva.

A hálózatnak azonban kezelnie kell az elkötelezettség csökkenését és a negatív társadalmi hangulatot ahhoz, hogy megőrizze kiemelkedő szerepét a kriptopénzpiacon.

A jelenlegi piaci bizonytalanság, különösen a spot Bitcoin ETF jóváhagyása körül, a Solana (SOL) árfolyamának jelentős korrekciójához vezetett.

Azonban egy bikás zászlós minta alakult ki, ami egy potenciális, magasabb célokat célzó visszapattanást jelez.

A Fibonacci kiterjesztés azt sugallja, hogy egy kitörési rally a Solana (SOL) árfolyamát 152 dollár körüli szintre repítheti.

Ez a jóslat a tokenlisták, a hálózati aktivitás és a közösségi hangulatok kölcsönhatásától függ.

Ahogy a Solana (SOL) átnavigál a piaci bizonytalanságokon és a stratégiai fejleményeken, a kereskedési értékének új magasságok elérésének lehetősége továbbra is erős, különösen a ScapesMania eseményre való tekintettel.

ScapesMania: Egy új projekt növekvő értékkel

Ellentétben sok kriptovalutával, amelyek a közösségi média hype vagy megalapozatlan spekuláció tüskéiért versengenek, a ScapesMania egy komoly projekt, amely két külön közönséget is képes kiszolgálni.

Ez a dinamikus játék-ökoszisztéma gyors ütemben fog növekedni és fejlődni, mind a kriptohoz értő támogatók, mind a költekezni vágyó játékosok bevonásával.

solana

A ScapesMania-ban minden tulajdonosnak nem csak komoly motivációja van arra, hogy minél gyorsabban és szélesebb körben felpezsdítse a növekedését, hanem módja is van rá.

Számos DOA irányítási funkció van bevezetve, hogy a közösségnek lehetősége legyen arra, hogy a projektet az általa keresett irányba terelje, bármilyen irányba, amit csak akar.

Hatalmas potenciál a piacon

Számos fontos jellemző arra utal, hogy a ScapesMania a Solana (SOL) növekedési pályájára emlékeztető növekedési pályát futhat be.

Az erős tokenomika, a tehetséges csapat, a nagyfokú közösségi elkötelezettség, valamint az egyszerű és átlátható struktúra lehetővé teszi a projekt számára, hogy saját tempójában új funkciókat vezessen be, és alkalmazkodjon a piac szeszélyeihez is.

Úgy tűnik, hogy most van itt az ideje a részvételnek.

Minden olyan támogató, aki maximalizálni szeretné a nyereségét, a legnagyobb potenciális hozamot a kedvezményes tokenek megszerzésével és az összes extra bónusz felhasználásával érheti el, ami összesen akár +107%-ot is jelenthet.

>>> Csatlakozz az előértékesítéshez kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

solana

Biztosítsd a nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja a VDM303 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetnek.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Következtetés

A Bitcoin spot ETF közelmúltbeli SEC jóváhagyása megváltoztatta a kriptopiac dinamikáját, ami különösen az olyan altcoinoknak kedvez, mint a Solana (SOL), annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) nem érte el az 50 000 dollárt.

Ha a Bitcoin (BTC) meghaladja a 60 000 dollárt, az jelentősen befolyásolhatja a Solana (SOL) árfolyamát, amely jelenleg ígéretesnek tűnik a 100 dolláros határ visszaszerzésével és a megnövekedett stakinggel.

Eközben a ScapesMania ígéretes versenyzőként tűnik fel a kriptotérben.

Innovatív alapkoncepciója, robusztus tokenomikája és egyéb kiemelkedő jellemzői potenciálisan növelhetik a tokent értékét.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!