Mémekkel és GIF-ekkel tiszteleg a közösség a sikeres Ethereum Merge előtt

-

Az Ethereum követői és a versenytársak egyaránt megtalálták a maguk módját, hogy gratuláljanak az Ethereum csapatának a sikeres egyesüléshez.
Még egy nap sem telt el az Ethereum történelmi jelentőségű proof-of-stake-re való átállása óta, a kriptoközösség nagy része még mindig izgatottan várja a sikeres egyesülést.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Csütörtökön, magyar idő szerint 07:42:42-kor bányászták az utolsó Ethereum blokkot, amely a régi proof-of-work (PoW) konszenzusmechanizmust használta. Ezt már felváltotta az energiahatékony proof-of-stake (PoS) konszenzusmechanizmus.
Világszerte sok kriptórajongó és klímapárti lelkesedett a környezetre és ezáltal a kriptó hírnevére gyakorolt pozitív hatása miatt.
Mások csak csodálkoztak a technológiai bravúron, hogy egy egész blokklánchálózatot leállás nélkül frissítettek.


Az Uniswap Labs alapítója és vezérigazgatója, Hayden Adams csütörtökön közölte 232.200 Twitter-követőjével, hogy az Ethereum energiafelhasználásának csökkentése „jobban fogja javítani a hálózat nyilvános megítélését”, mint bármi más az „egész történetében”.
Az Ethereum Foundation szerint az Ethereum új PoS konszenzusmechanizmusa 99,95%-kal csökkenti a teljes hálózat energiafogyasztását.
Adams úgy véli, hogy „az emberek masszívan alábecsülik a Merge ezen aspektusát”.


A Ripple Labs vezérigazgatója, Brad Garlinghouse a Twitteren „igazán hihetetlen technológiai teljesítménynek” nevezte, a Yuga Labs NFT-cég pedig azt mondta követőinek, hogy ez egy „nagy lépés” az Ethereum skálázásában az „első egymilliárd felhasználóig”.
Nischal Shetty, az indiai WazirX kriptotőzsde alapítója és vezérigazgatója is megosztotta gratulációját, megjegyezve, hogy az Ethereum az „okosszerződések OG-je”, és hatalmas szerepet játszott a Web3 ökoszisztéma kiépítésében.
Még a Dogecoin (DOGE) mögött álló Twitter-fiók, amely jelenleg a piaci kapitalizáció alapján a második legnagyobb PoW-kriptopénz, is megosztotta gratulációját az Ethereum társalapítójának, Vitalik Buterinnek és mindazoknak, akik részt vettek a fúzióban.


Mások azonban szkeptikusan nyilatkoztak az Ethereum új konszenzusmechanizmusáról.
Jordan Schachtel független újságíró szerint a Merge gyakorlatilag egy „WEF (Világgazdasági Fórum) coinná” alakította át az Ethereumot, amely „eleve minden értéket és irányítást a csúcson lévő emberek kezébe ad”.


A Cardano rajongói a Cardanians_io Twitter-fiókon azt mondták, hogy az Ethereum Merge semmit sem fog változtatni a magas tranzakciós díjakon és a skálázhatósági problémákon.
A fiók hozzátette, hogy a Cardano Vasil forkja javítani fogja a Cardano hálózat skálázhatóságát. A fiók megosztotta, hogy „az Ethereum lényegében utoléri a Cardanót”.
A hét elején a StarkWare elnöke és társalapítója, Eli Ben-Sasson a Cointelegraph-nak azt mondta, hogy az Ethereum Merge „olyan, mintha egy rakéta kilövését fejeznénk be”, mivel még egy utazás áll előttünk.
A Merge volt az első lépés ebben az öt részből álló folyamatban, amely végül az Ethereum okosszerződéses blokkláncának „végjátékához” vezet Buterin szerint.

Olvastad már? A Bitcoinra nagyon jól lehet applikációkat építeni

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Koray Dere

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!