Mémek a harci arénában – A Meme Kombat ($MK) őrülten izgalmas csatákba hív

-


Vendégbejegyzés


Az új kriptoprojekt, a „Meme Kombat” szeptember 21-én a hivatalos X-fiókján egy tweetben bejelentette, hogy elkezdte a natív tokenjének előértékesítését.

A $MK tokent a hivatalos honlapon tudod megvásárolni mintegy 1.667 dolláros áron, ETH, USDT vagy BNB felhasználásával.

A vásárlás során a következő típusú kriptotárcákat van módod használni: MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet, OKX Wallet, Ledger Live, Rainbow Wallet, de számos egyéb WalletConnect szolgáltatási lehetőség is a rendelkezésedre áll.

Meme Kombat

Mi az a Meme Kombat?

A projekt whitepaper-jében azt olvashatjuk, hogy a „Meme Kombat játékplatform kész egyesíteni a mémek izgalmas világát a harci arénák versenyszerű izgalmával. A Meme Kombat egyértelmű célja az, hogy a csúcstechnológia és az Ethereum hálózat decentralizált erejének kiaknázásával egyedi és magával ragadó játékélményt hozzon létre”.

Meme Kombat

A Meme Kombat ökoszisztémában és a játékbeli arénában a mesterséges intelligencia által életre hívott csaták zajlanak.

Játékosként olyan népszerű internetes mémek által képviselt karakterek – Pepe békától Wojakig – bőrébe bújhatsz, amelyeket a Meme Kombat alapvalutájának, az $MK-nak az energiája tüzel.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Fogadás és lekötés (Már csatlakozhatsz)

Az oldal érdekessége, hogy a harcosok fogadhatnak is az egyes csaták kimenetelére, ami egyrészt remekül illik a play to earn dinamikához, ráadásul még passzív bevételt is hozhat a konyhára.

Meme Kombat

A vásárlóknak már az előértékesítés során is van módjuk a tokenek stakelésére, és ha most lekötöd az érméid, akkor akár 112%-os APY hozamra is szert tehetsz.

Az új kriptopénz magas APY-ja és P2E hasznossága miatt olyannyira népszerű a kripto hírmédiában (Cointelegraph, a CryptoPotato ) és a Web3 térben, hogy eddig több mint 62.000 dollárt gyűjtött össze.

Meme Kombat

Tokenomika

Az $MK token maximális készlete 12 000 000 darab. Ennek 50%-át az előértékesítésre, 30%-át lekötési- és harci jutalmakra, 10%-át közösségi jutalmakra, és további 10%-át a zárolt DEX likviditásra fordítják.

A Meme Kombat előértékesítésének puha határa 1 millió dollár, felső határa pedig 10 millió dollár.

A Meme Kombat csapata

Meme KombatSok új, a meme coin szektorban lévő kriptopénz projekttel ellentétben a Meme Kombat csapata felvállalja a kilétét. Akár még a projekt alapítójával, Matt Whiteman-nel is kapcsolatba léphetsz a LinkedIn-en.

Matt korábban a Phat Loot DeFi vezérigazgatója és a North Technologies B.V. működésért felelős felső vezetője volt.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ez is érdekelhet: 

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!