Lezárult 2023 legnagyobb előértékesítése, a WSM hamarosan elérhető a tőzsdéken

-


Vendégbejegyzés


Vége a Wall Street Memes előértékesítésének, így reggel 11:00-kor (UTC idő szerint 9-kor) már útjára is indul a token generálás esemény. A WSM token reggel 12-től érhető el a CEX tőzsdén, 16 órától pedig a DEX tőzsdéken.

A 2023-as év áttörő mémérme sztárja nagy sikerrel zárta az előértékesítését, mely során 1 WSM $0.0337 áron kelt el, és a projekt ezalatt az idő alatt több, mint 25 millió dollárt gyűjtött össze.

Mivel ezt az összeget néhány hete érték el, és a pontos szám nem ismert (egyes hírek szerint meghaladhatja az 50 millió dollárt is) már most biztos, hogy ez volt az év egyik legnagyobb volumenű előértékesítése.

A WSM a jól megérdemelt hype-ban fürdőzik

Szerintünk a WSM lehet az év legnagyobb ICO-ja, már csak azért is, mert a kripto befektetési közösség óriási felhajtással vette körül a tokent.

Vegyük például azt, hogy a WSM világszerte jócskán megelőzte a WallStreetBets kifejezésre való Google kereséseket, ami arra enged következtetni, hogy valószínűleg a token nyílt piaci debütálása is óriási siker lesz.

WSM

Az on-chain, azaz a láncon belüli tranzakciós adatok szerint csak az előértékesítés időszaka alatt a cikk írásának pillanatában már 21,369 tranzakció zajlott le az ERC-20 láncon.

Az egyik befektető például 154,880 WSM tokent vásárolt, ami bizony nem kevés.

WSM

A tranzakciók többségét nem aprózták el, fölényben voltak köztük az 1000 dollár felettiek. Mindez azt bizonyítja, hogy a befektetők bíznak a WSM lehetőségeiben. Ráadásul a projekt Telegram csatornája már majdnem 30 000 kereskedőt vonzott be.

Vásárolj WSM-et a CEX-en

A WSM több rangos tőzsdén is megveti a lábát

A Tier-1 tőzsdei bevezetéssel egy időben a WSM exponenciális növekedésre készülhet. Idézzük fel együtt a BTC20 (BTC20) történetét, mely egy rendkívül sikeres előértékesítést követően az Uniswapra került bevezetésre, ahol az első 72 órában közel 300%-kal emelkedett.

Pletykák ugyan már voltak az elmúlt hetek alatt, de a WSM tokent listázó tőzsdék neveit még titokban tartották, egészen a mai napig. A tegnapelőtti pletykák szerint a Binance-t és a Coinbase-t emlegették, mint az egyik ilyen tőzsde.

Más pletykák szerint a Wall Street Memes márka olyan erős, hogy akár olyan nagy nevek is szemezgethetnek az érme bevezetésével, mint Coinbase és a Kraken. Mindez persze megmagyarázza, hogy miért gyorsult fel ennyire a gyűjtés üteme.

Ám végül a WSM az OKX tőzsdére kerül fel. Az érméid reggel 11 órától igényelheted (9:00 UTC), és egy órával később (amennyiben nem kötötted le) már akár el is adhatod az OKX-en. 

Az igénylés során arra figyelj, hogy ugyanazt a tárcát használd, mint amelyikkel vásároltál, mert különben elveszítheted érméid.

Menj fel a Wall Street Memes oldalára, majd kattints az Igénylés gombra, és máris “importálhatod” a tokenjeid ugyanabba a tárcába, mint amelyikkel a vásárlást végezted. 

Mivel a „Tier-1″ tőzsdéknek hatalmas a felhasználói köre, és a napi kereskedési volumene is nagy, a WMS nagy népszerűségre és likviditásra számolhat. A WSM dicső kilátásait a YouTuber Satoshi Stacker videója is növelheti, amelyben 282 000 feliratkozójának áradozik róla.

Vásárolj WSM-et az OKX-en

A WSM jövője nem a véletlenen múlik

A WSM lekötési jutalmai, és átfogó ütemterve mind azt mutatják, hogy a csapat végtelenül elkötelezett a projekt iránt.

Eddig már több, mint 400 millió WSM-et helyeztek letétbe, és a mostani állás szerint akár 49%-os APY jutalomban is részesülhetnek.

WSM

Ha pedig az ütemtervben meghatározott 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció teljesül, az a WSM-et a világ egyik legnagyobb mém érméjévé emelheti.

Mivel a projekt okosszerződését a SolidProof ellenőrzi, garantált, hogy a Wall Street Memes biztonságos módon működik.

Mivel a WSM-nek minden  esélye meglehet arra, hogy 2023 legnagyobb ICO tokenje legyen, minden szem a tőzsdei debütálására szegeződik.

Vásárolj WSM-et az OKX-en

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!