Így teljesítettek a Polygon NFT-k szeptemberben

-

Az elmúlt hónapban a Polygon (MATIC) az Ethereum (ETH) után csak a második helyen állt az NFT ökoszisztémában.

A blokkláncot közelebbről megvizsgálva azonban kiderült, hogy a Polygon NFT ökoszisztéma valójában több fronton is csökkenést tapasztalt, de a dolgok az elmúlt napokban kezdtek felpörögni.

Mindezek közepette a MATIC továbbra is a medvék befolyása alatt tartózkodott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Polygon NFT ökoszisztémájának közelebbi vizsgálata

A Polygon mai tweetjében kiemelték, hogyan teljesített az Ethereum és a Polygon NFT ökoszisztémája az elmúlt 30 napban.

Az adatok szerint, bár a két blokklánc az NFT ökoszisztéma élén állt, az elmúlt 30 napban csökkent az eladási volumenük.

Az Ethereum és a Polygon hasonló mértékű visszaesésnek volt tanúja, mivel az értékesítési volumenük több mint 41%-kal csökkent az elmúlt hónapban, ami aggasztónak tűnt az NF Tecosystem általános egészségi állapotára nézve.

Nemcsak a Polygon értékesítési volumene esett vissza, hanem jó néhány más fajta esetében is csökkenés volt tapasztalható.

Például a Cryptoslam szerint a blokklánc összes NFT tranzakcióinak száma és a vásárlók száma több mint 50%-kal, illetve 7%-kal csökkent a múlt hónapban.

Emellett a piacterek általi NFT volumenének grafikonja is veszített lendületéből, mivel csökkent.

A cikkírás idején az OpenSea rendelkezett a legmagasabb, több mint 85%-os piaci részesedéssel, míg a Rariable a második helyen foglalt helyet, mivel az ő volumene a Polygon teljes NFT-volumenének 6,8%-át tette ki.

Bár a volumen csökkent, a DappRadar adataiból kiderült, hogy az elmúlt hónapban a y00ts maradt a Polygon NFT-gyűjtemény első számú szereplője, amelyet a Mythical Beings, a Cryptokhat és az OKX NFT Collection követett.

nft
Forrás: Dune

Érdekes módon, bár a legtöbb mérőszám csökkent az elmúlt hetekben, a közelmúltban kezdtek felpörögni a dolgok.

A Santiment grafikonja rámutatott, hogy mind a blokklánc NFT kereskedési száma, mind a dollárban kifejezett kereskedési volumen 2023. szeptember 24-én kiugrást regisztrált, ami növekedést jelez.

Forrás: Santiment

Hogyan áll a MATIC?

A Polygon natív tokenje több héten keresztül továbbra is a medvék befolyása alatt maradt, mivel grafikonjai pirosban voltak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A CoinMarketCap szerint a MATIC az elmúlt hét napban 1%-ot meghaladó mértékben esett.

A cikk írásakor 0,5169 dolláron kereskedtek vele, 4,7 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációval.

A MATIC on-chain teljesítményének vizsgálata utalt arra, hogy miről van szó. Például a MATIC tőzsdei tartaléka nőtt, ami azt jelenti, hogy a befektetők eladták a pozícióikat.

Egy másik medvés jel volt a token MVRV-aránya, amely a múlt héten csökkent.

Emellett a bálnák elkötelezettsége a MATIC iránt is csökkent, ami a top címek által tartott készletének enyhe csökkenéséből is látszott.

Forrás: Santiment

Olvastad már? Robert Kiyosaki szerint itt az ideje bitcoint venni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!