Robert Kiyosaki szerint itt az ideje bitcoint venni

-

A Gazdag papa könyvek népszerű írója Robert Kiyosaki arra bíztatta a követőit, hogy kezdjenek el bitcoint vásárolni, még azelőtt, hogy megindulna a roham az ingatlanpiac és a részvénypiac bedőlése után, hogy az emberek az értékállóbb eszközökbe tehessék a pénzüket, hogy megvédjék azt.

Kiyosaki a X-en osztotta meg a gondolatait azzal kapcsolatban, hogy elmondása szerint folyamatosan kérdezgetik tőle, mennyi lesz az arany, az ezüst, és a bitcoin árfolyama 2025-ben?

„Erre azt szoktam válaszolni, hogy ez egy hülye kérdés. Sokkal fontosabb kérdés, hogy most mennyi ilyennel rendelkezik valaki? Az arany, az ezüst, és a bitcoin is ma éppen olcsó, de holnap már nem lesz az. Az amerikai gazdaság vergődik. Aranyat, ezüstöt, és bitcoint kell venni, még ma, mielőtt bedől a részvény és az ingatlanpiac, mert akkor mindenki ezekbe az eszközökbe akarja majd menekíteni a pénzét.”

Idén februárban Kiyosaki azt a merész becslést tette, hogy 2025-re a bitcoin ára elérheti az 500 ezer dollárt, ezzel párhuzamosan az arany 5000-re, az ezüst pedig 500 dollárra emelkedhet.

Most augusztusban már ennél is tovább ment, és azt mondta, hogy ha a világgazdaság bedől, akkor a bitcoin egymillió dollárig emelkedik majd, az arany 75 ezer, az ezüst pedig 60 ezer dolláros árfolyamot fog majd elérni.

Kiyosaki számtalan alkalommal figyelmeztette már arra a követőit, hogy hatalmas gazdasági gondok közelednek, és egy elhúzódó válság is lehetséges.

Szeptember azt posztolta a közösségi médiában, hogy szerinte az Airbnb bedőlése fogja elindítani az ingatlanpiaci zuhanást.

A népszerű író szerint Amerika egyenesen a végzetébe rohan, és nagyot fog esni, a dollár pedig teljesen elértéktelenedik.

A Federal Reserve hatalmas összegeket fog majd kinyomtatni, hogy tegyen valamit, de a dollár is csak egy hamis pénz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kiyosaki a fiat pénzeket, köztük a dollárt is számtalanszor jellemezte már úgy, hogy hamis valuta, míg az aranyat és az ezüstöt nevezte valódi pénznek, és a bitcoint pedig az emberek pénzének.

Ahogyan Kiyosaki megfogalmazza, a kriptó jelenti a jövőt, és a fiat pénzek már a végjátékban vannak.

Olvastad már? Az alacsony piaci kapitalizációjú Wall Street Memes a mém érmék potenciális sztárja lehet

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az 5 legjobb kripto, amire érdemes odafigyelni ezen a hétvégén: Ripple (XRP), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Solana (SOL) és a ScapesMania

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg egy mozgalmas időszakot él át, számos kulcsfontosságú szereplő jelentős lépéseket tesz. Ezek közül a Ripple (XRP), a Cardano (ADA), a Polygon (MATIC), a...

Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 11.30.

Prémium Bitcoin Cash (BCH) A Bitcoin Cash (BCH) árfolyama kissé csökkent azóta, hogy június 30-án elérte a 329 dolláros éves csúcsot. November 21-én az árfolyam kitört egy rövid...

Mozgolódnak a BTC-bálnák

A BTC árfolyama a 40 ezer dollárhoz közelít, de a bálnák még mindig tartják a pozícióikat. A kérdés, hogy mikor kezdenek eladásba? Az elemzők szerint...

A Tron alapítója szerint nem tudják megszabni, hogy kik használhatják a protokollt

Justin Sun a Tron alapítója nemrégiben a közösségi médiában utasította vissza a Reuters vádjait, amelyek szerint a hálózatát bűnözők is használják, mégpedig egyre nagyobb mértékben. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!