Még mindig messze van az Ethereum ATH-ja!

-

Az Ethereum árfolyama miért nem 4000 dolláron kereskedik, miközben a Bitcoin-nak sikerült az ATH-hez közeli csúcsokat elérnie?

Ez az a fő probléma, amely hatalmas zsongást keltett a kriptopiacon, mivel az ETH árfolyama továbbra is alacsony ütemű rallyt folytat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A volatilitás nagymértékben csökkenni látszik, aminek köszönhetően az ár nem kapja meg a szükséges lökést, bár a rally továbbra is bikás befolyás alatt áll.

A BTC-vel szemben az ETH heti grafikonja erős akkumulációt mutat, amely az elmúlt hat hónapban felerősödött.

ethereum
Forrás: tradingview.com

Az ár 2023 negyedik negyedévének eleje óta alacsonyabb támasz mellett kereskedik, miközben a második legnagyobb érme némileg erősödött az USD-vel szemben.

A BTC dominanciájának szárnyalása után most a kriptó extrém erőt mutat az Ethereummal szemben, ami akadályozta a rally előrehaladását.

Azonban az RSI növekszik, amely arra utal, hogy a pár egy ideig fenntarthatja az egészséges konszolidációt, amelyet egy bikás kitörés követhet.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A kereskedés során az ETH árfolyama mindössze 25%-kal az ATH alatt mozog, ami arra utal, hogy a bikás felfelé ívelés hamarosan megemelheti az árfolyamot, miután az ETH/BTC kitör a többéves meghatározó döntő szimmetrikus háromszögből.

Ez a Bitcoin feleződését követő rövid visszalépés után történhet meg, ahol az Ethereum (ETH) árfolyama és az összes többi altcoin várhatóan felvirágzik.

Ennélfogva egy népszerű, névtelenül Wolf néven ismert elemző úgy véli, hogy az ETH bikafutásának csúcspontjai valahol 10.000 és 15.000 dollár között lehetnek.

Olvastad már? Áresésre számít a felezés után a JPMorgan

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!