Bonk (BONK) technikai elemzés 03.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bonk (BONK)

A Bonk (BONK) a december 15-én elért csúcsok után emelkedett. A kitörés során a bikák a 0,0000477 dolláros szintre vitték az árakat, ami 36%-kal az előző csúcs felett van. Azóta az árak lejjebb csökkentek.

A keresleti zónát azonosították, de még nem tudni, hogy a BONK vissza tud-e pattanni és magasabbra tud-e emelkedni, vagy az árak tovább csökkennek.

A megbízási állomány szolgáltatott néhány támpontot.

 

A 4 órás időkeretben a BONK március 4-én némi konszolidációt látott a 0,0000312-0,0000342 dolláros tartományban.

Ezt a területet tesztelte újra néhány órával a megjelenési idő előtt. A 12 órás grafikon azt mutatta, hogy a lendület és a piaci struktúra továbbra is erősen a vevők mellett szólt.

Ha sikerült megvédeni a zöld kiemelt keresleti zónát, a BONK valószínűleg a 0,0000509 dolláros Fibonacci kiterjesztési szint felé rallyzhatna.

A 0,00003 dollár alá történő csökkenés az 1 órás időkeretben struktúratörést jelezne, és a BONK árfolyamok csökkenését eredményezné.

A vételi volumen figyelemre méltó volt az elmúlt napokban. Jelen állás szerint a grafikonokból egy nagyobb korrekcióra lehetett következtetni.

A MobChart megbízáskönyv adatainak elemzése azt mutatta, hogy többszörös limit eladási megbízások voltak felfelé több mint 100 ezer dollár értékben.

Különösen a 0,000045 és a 0,000048 dollár volt merev ellenállás. Ezeknél 550k és 932k dollár értékű limiteladási megbízás volt.

lentebb, a 0,00003 és a 0,000028 dolláros támaszszinteken 318 ezer dollár és 187 ezer dollár értékű vételi limitmegbízás volt.

Ez azt jelenti, hogy ha az eladók felülkerekednek, akkor viszonylag gyorsan lejjebb kényszeríthetik az árakat.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!