Sajtóközlemény

2019. február 28-án délután 4:20-kor élesedet a MrCoin weboldalán (www.mrcoin.eu) az a rendszer, mely könnyű és gyors online váltást tesz lehetővé immár több, mint 420 féle kriptopénz kapcsán a cég ügyfelei számára.

Bár a legnépszerűbb Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) és Litecoin (LTC) mellett a MrCoin már az elmúlt években is számos további kriptopénzt váltott az ügyfelei egyedi kérései alapján.

A medvepiac ellenére élénkülő kereslet gyorsabb kiszolgálása érdekében döntöttek most úgy, hogy az elérhető coinok számát megsokszorozzák.

Magyarország legelső, 2014-ben alapított kriptovaluta-váltója e lépéssel tovább erősíti piaci pozícióját, minden korábbinál szélesebb körű kriptopénz kínálatot biztosítva a digitális valuták iránt érdeklődőknek.

Az új kínálatban az az egész pontosan 422 kriptopénz található, amelyek jelenleg a legkeresettebbek a mérvadó kriptotőzsdéken – köztük például a Ripple (XRP), a Monero (XMR), a Stellar Lumens (XLM) vagy a ZCash (ZEC). Az új portfólióban szerepel Magyarország legnagyobb stable coin választéka is, többek között a Tether (USDT), az USD Coin (USDC), a DAI (DAI), vagy éppen a magyar fejlesztésű Augmint Euro Token (AEUR).

Az újonnan bevezetett coinokat a MrCoin 2019. április 20-ig 1%-os díjjal váltja.

MRCOIN LTD.

Webcím: www.mrcoin.eu

Facebook: https://www.facebook.com/MrCoin.hu/

E-mail: [email protected]