Steve Wozniak szerint „hatalmas értéket teremtett a bitcoin”

-

Steve Wozniak, az Apple társalapítója elmondta, hogy szerinte „hatalmas értéket teremtett a bitcoin” és még rengetek lehetőség rejlik benne. Wozniak a Bloombergnek adott interjút február 26-án.

Olvastad már? A Nasdaq mostantól listázza a Brave New Coin bitcoin és ethereum árfolyamindexét

Megkérdezték Wozniaktól, hogy szerinte a bitcoin lesz-e a világ vezető valutája a jövőben. Ezt tavaly júniusban mondta, azután, hogy hatalmas esésen esett át a bitcoin.

Wozniak a következőt válaszolta:

„Nem hiszem, hogy hatalmas értékösszeomlás történt volna, szerintem inkább hatalmas értékteremtés történt.”

Az Apple társalapítója szerint sokszor a pszichológia vezeti a piacok összeomlását és a félelem nagyon meghatározza az árfolyamot.

Wozniak tisztázta, hogy „nem befektetőként érdeklődik a bitcoin iránt, csak kísérletezés miatt volt bitcoinja”, ezzel elmondta, hogy már használt bitcoint, mint fizetőeszköz.
Wozniak azt is elmondta, hogy eladta az összes bitcoinját, „amikor nagyon meglódult az árfolyam”, ezzel megerősítve januárban tett kijelentését:

„Nem akarok olyan ember lenni aki folyamatosan figyeli a bitcoin árfolyamát, szóval eladtam.”

A mérnök hozzátette, hogy sohasem vásárolt részvényt és az Apple tőzsdeapplikációját sem.
Ahogy korábban megírtuk, Steve Wozniak lett a blokkláncra összpontosító EQUI Global társalapítója.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!
 

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!