Steve Wozni, a matek, a kriptovaluták, a pénz és az emberek

-

Steve Wozniak jobban bízik a matematikában és a kriptovalutákban, mint a pénzben és az emberekben

Az Apple társalapítója, a számítótástechnikai mérnök és feltaláló Steve Wozniak kifejtette, miért hisz jobban a Bitcoinnak és a technológiájának, mint a jelenlegi pénzügyi rendszerünknek.

„A Bitcoin felkeltette az érdeklődésemet. Valójában senki sem tudja, ki hozta létre. Nincs semmilyen központi hatósága. A matematikán alapszik. Egy megadott számú Bitcoin létezhet csupán… A matematika számomra olyan, mint a természet, amely sokkal jobb, mint az emberi lények. Jobban hiszek a természet dolgaiban, mint azokban, amelyet az ember alkotott. Az ember valutákat alkotott, ellenőrzi azokat, és minden éven újabbakat bocsát ki. A Bitcoin mindezzel szemben immunis.”

Wozniak és kripto iránti elkötelezettsége

Amikor Zane Huffmannal, a Las Vegas-i NullTX újságírójával beszélt, elismerte, hogy lát jövőt az Equi startupban.

Az Equi platformja tokenjeivel közösen az Ethereumra épül, és úgy is ismert, mint a „Brit Bitcoin”. Célja, hogy azzal különítse el a jelenlegi kriptoprojekteket, hogy részvényként valós tárgyi eszközöket képvisel.

Az Equi vállalatot Dougem Barrowmanem alapította, és nagyszerű befektetési lehetőséget kínál az átlagemberek számára azzal, hogy drága ingatlanokban és luxustermékekben kínál résztulajdonokat.

A történelem átíródik

Wozniak azt mondta, hogy ez az első résztvétele egy blokklánctársaságban. A kriptoközösséget egy értékes térként jellemezte, ahol a fejlesztők átírják a kereskedelem és az elosztott értékek történelmét.

Szintén átalakítja azokat a szabályokat, amellyel az emberek befektetéseket vihetnek véghez, és eltávolítja az akadályokat a kisebb befektetők elől.

Olyasmi, mint az internet

„Még csak az emberek egy töredéke lát lehetőséget a kriptoiparban, ami nagyon emlékeztet az internet korai szakaszára.”

Boldogok vagyunk, hogy az olyan kapacitások, mint „Woz” segítenek felvirágoztatni a kriptoszegmenst, mi pedig szorítunk majd ezért.

A cikk angolról csehre, csehről szlovákra, majd szlovákról magyarra került lefordításra.

Forrás: kryptomagazin.sk

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!