Akár március 4-én újranyithat a Cryptopia

-

A meghackelt új-zélandi Cryptopia kriptotőzsde már jövő hétfőn újranyithat, a közösségi médián bejelentett hírek szerint.

Olvastad már? Steve Wozniak szerint „hatalmas értéket teremtett a bitcoin”

A Cryptopia számos új hírt közölt, két alapítótagja is visszatér a céghez, hogy segítsenek átszervezni az oldal működését.

Február közepén a rendőrség is megadta az engedélyt a kereskedelem folytatására, ám a tőzsde azt nyilatkozta, hogy új felhasználók egyelőre nem jelentkezhetnek.
Úgy tűnik ez most megváltozott

„Hétfőre újra akarjuk nyitni a Cryptopiát” egy Twitter üzenet szerint

 
Januárban több millió dollárnyi kriptopénz loptak el a támadók. Egy nemzetközi rendőrségi nyomozás indult azóta, a tőzsde most nyilvánosságra hozta, a támadás során vagyoni eszközeinek 10%-át lopták el.

„Továbbra is azon dolgozunk, hogy kiderüljön mennyi pénzt loptak el az elkövetők a januári támadás során.” elmondták egy későbbi twitterüzenetben.

„Jelenleg úgy számoltuk, hogy a legrosszabb esetben tartalékaink 9.4%-át sikerült eltulajdonítaniuk.”

Az új-zélandi rendőrség nem osztott meg több részletet az üggyel kapcsolatban korábbi bejelentésük óta. Jelenleg a bűnüldöző szervek bíznak abban, hogy jó nyomon járnak, de sokan kételkednek abban, hogy valóban le tudják-e nyomozni a támadókat.

Az üggyel kapcsolatban várjuk az újabb fejleményeket.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!