Elemzők szerint 2019 utolsó negyedévére érhet véget a bitcoin medve piaca

-

Év végére érheti el a bitcoin az árfolyam legalját?
Amióta csak tart a bitcoin 2018-as botladozása, azon tűnődik a kriptoközösség, hogy hosszú távon van-e egy padló a kriptopénz árfolyamában.

Olvastad már? Akár március 4-én újranyithat a Cryptopia

Sok téves jóslat született már elemzők és kommentátorok által, akik korábban azt mondták lejjebb már nem mehet a bitcoin árfolyama és innen már csak felfelé indulhat. Sokan azonban tovább spekulálnak.

Bitcoin Jack, a Bravado befektetési jelzéseket figyelő csoport elemzője szerint a véres medve piac 2019 utolsó negyedévére érhet véget, vagyis még több mint hat hónapig kitarthat.
Bizonyítékul az elmúlt három hónap piaci teljesítményét vizsgálta a TD Sequential módszerrel, melyet a rövidtávon szkeptikus, de hosszútávon bizakodó Tone Vays is alkalmaz.
A TD módszer a 2014/2015-ös ciklusban is megtalálta a piac alját, így feltételezhető, hogy most is beválhat. 
Jack a Gyűrűk Urából idézett, azt mondta ez az „egy grafikon mind felett.”
A Bravado csoport többi tagja szerint is „lejjebb és lejjebb mehet a bitcoin, mielőtt újra elindulna a bika piac.”
Érdekességképpen azután mondta ezt, hogy a múlt heti hirtelen zuhanás után, mely során 4.200 dollárról 3.800 dollárra esett a bitcoin árfolyam.
Így vélekedett „ez egy tökéletes gazdasági lehiggadás” és esély van rá, hogy a bitcoin megtöri a lefelé menetelt és egy korábbi, magasabb támasz szintjére emelkedhet.
Ez csak rövid távú becslés, a mostani viszont hosszabb távot néz.
Jack nem az egyetlen elemző, aki szerint év végéig is eltarthat a medve piac.
Anthony Pompliano a Morgan Creek Digitaltól úgy gondolja, hogy a bitcoin a mostani árfolyam körül fog mozogni 2019 végéig.
Brian Kelly, a CNBC kriptopénzekkel foglalkozó munkatársa elmondta, hogy a 3.000 dollár alatti bitcoin több mint valószínű, ha megnézzük a korábbi piaci ciklusokat.
A blokkláncbarát BKCM befektetési csoport vezetője elmondta:

 „Ránézek az árfolyamra és azt látom, hogy már volt három vagy négy ilyen árrobbanási és összeomlási ciklus a Bitcoin életében.
Ha megnézzük a két legutóbbit, akkor világosan látszik, hogy most is hasonló utat járunk be, mint korábban.
Könnyen előfordulhat, hogy még lejjebb fog esni az árfolyam és ez egyáltalán nem lepne meg engem.”

Alex Krüger piaci elemző is elmondta, hogy jelenleg nem lát sok esélyt a kitörésre, mivel a publikumot jelenleg nem érdekli a kriptoipar.
Ez ahhoz vezet, hogy jelentős a szétkapcsolás az árfolyam és a valódi értékek között.

Fontos azt is megjegyezni, hogy sokak szerint nagyon esélyes, hogy a kriptopénzek 2019 vége helyett már a közeljövőben megindulhatnak felfelé.
Justin Sun, a Tron vezérigazgatója büszkén állította, hogy a bitcoin december 14-én történt 3.150 dolláros esése közelébe sem fog már menni az elkövetkezendő „három-öt évben”
Magic Poop Cannon, a sokak által kövezett kriptoelemző is megosztotta legújabb piaci előrejelzését, mely szerint az árfolyam legmélyebb pontja már közel lehet.
Forrás: ethereumworldnews.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!
A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!