A vállalkozó úgy véli, az old-school befektetőknek tele van a hócsizmájuk az „értéktárolós nemzedékkel.”

Mark Cuban, a Dallas Mavericks kosárlabdacsapat tulajdonosa is kifejtette véleményét a Wall Street és az r/Wallstreetbets Reddit-közösség közötti összecsapásáról.

A magyar INLOCK-nál több mint 8%-os kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

Egy január 31-i blogbejegyzésben Cuban szerint a régi iskola befektetőinek egyre inkább bántja a csőrét az a generáció, amelyet ő csak „értéktárolós nemzedéknek” hív.

Az ezredforduló környékén születettek sokkal jobban megértik a digitális eszközök értékét, hiszen egy olyan világban nőttek fel, ahol a zenét legtöbbször digitális formában, mintsem fizikai objektumokként szerezték be, vagy éppen osztották meg egymás között.

A blokklánc-technológia, a nem helyettesíthető tokenek (NFT) és okosszerződések most lehetővé teszik, hogy a különféle eszközöknek digitális megjelenítést adjunk, hogy azok értéktárolóként viselkedhessenek, bizonyíthatóan szűkös készlettel és a fizikai objektumok mindenféle hátrányos tulajdonsága nélkül.

„Ez a nemzedék tisztában van azzal, hogy egy okosszerződés, valamint az általa tükrözött digitális jószág vagy kriptoeszköz jobb befektetésnek számít, mint amilyenek azt az old school látja.”

Cuban rámutatott arra is, hogy a részvény szintén csak egy másik digitális értéktároló, amelyben az új nemzedék könnyen meglátta az előnyöket a legitim részvénypiaci rendszerek hatékonytalanságával szemben.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Rájöttek arra, hogy ha összedolgoznak, akkor minimalizálják a Wall Street erejét, és leleplezték a hedge fundok és brókercégek képmutatását, amelyek igencsak megütötték a bokájukat, amikor a subreddit tette ugyanazt, amit ők szoktak csinálni – megmanipulálták egy „picit” a piacot.

„A kövér és boldog Wall Street lassúvá, állottá és állhatatossá vált a maga módján.”

Ebben az évben Cuban sokkal jobban beleásta magát a kriptopénzekbe, korábban még néhány NFT-tokent is mintelt a Rarible-ön.

Olvastad már? Szép vagy Dogecoin, legalább nekünk szép. Csak ne az XRP lopta volna el a show-t

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!