Mark Cuban szerint a Wall Streetnek esélye sincs a digitális bennszülöttekkel szemben

-

A vállalkozó úgy véli, az old-school befektetőknek tele van a hócsizmájuk az „értéktárolós nemzedékkel.”
Mark Cuban, a Dallas Mavericks kosárlabdacsapat tulajdonosa is kifejtette véleményét a Wall Street és az r/Wallstreetbets Reddit-közösség közötti összecsapásáról.

Egy január 31-i blogbejegyzésben Cuban szerint a régi iskola befektetőinek egyre inkább bántja a csőrét az a generáció, amelyet ő csak „értéktárolós nemzedéknek” hív.
Az ezredforduló környékén születettek sokkal jobban megértik a digitális eszközök értékét, hiszen egy olyan világban nőttek fel, ahol a zenét legtöbbször digitális formában, mintsem fizikai objektumokként szerezték be, vagy éppen osztották meg egymás között.
A blokklánc-technológia, a nem helyettesíthető tokenek (NFT) és okosszerződések most lehetővé teszik, hogy a különféle eszközöknek digitális megjelenítést adjunk, hogy azok értéktárolóként viselkedhessenek, bizonyíthatóan szűkös készlettel és a fizikai objektumok mindenféle hátrányos tulajdonsága nélkül.

„Ez a nemzedék tisztában van azzal, hogy egy okosszerződés, valamint az általa tükrözött digitális jószág vagy kriptoeszköz jobb befektetésnek számít, mint amilyenek azt az old school látja.”

Cuban rámutatott arra is, hogy a részvény szintén csak egy másik digitális értéktároló, amelyben az új nemzedék könnyen meglátta az előnyöket a legitim részvénypiaci rendszerek hatékonytalanságával szemben.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


Rájöttek arra, hogy ha összedolgoznak, akkor minimalizálják a Wall Street erejét, és leleplezték a hedge fundok és brókercégek képmutatását, amelyek igencsak megütötték a bokájukat, amikor a subreddit tette ugyanazt, amit ők szoktak csinálni – megmanipulálták egy „picit” a piacot.

„A kövér és boldog Wall Street lassúvá, állottá és állhatatossá vált a maga módján.”

Ebben az évben Cuban sokkal jobban beleásta magát a kriptopénzekbe, korábban még néhány NFT-tokent is mintelt a Rarible-ön.

Olvastad már? Szép vagy Dogecoin, legalább nekünk szép. Csak ne az XRP lopta volna el a show-t

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!