Marad az Ethereumon az ApeCoin

-

A hatnapos szavazási időszakot követően a végeredmény azt mutatja, hogy az ApeCoin résztvevőinek 53,62%-a támogatja, hogy középtávon az Ethereumon maradjon a projekt, összesen 7,1 millió APE tokent adtak le a szavazáshoz.
Az ApeCoin DAO, az ApeCoin-tulajdonosok demokratikus jogait szolgáló irányítási rendszer, a Bored Ape Yacht Club ökoszisztémához kötődő digitális eszköz, május 2-án hivatalos javaslatot tett közzé, hogy megvitassák, maradjon-e az eszköz az Ethereumon, térjen át egy második rétegű alternatívára, vagy esetleg vizsgálja meg a más hálózatra való lehetőségét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ApeCoin fejlesztési javaslat az ASEC néven ismert BAYC 2491 ötlete volt, és számos eseményből merített ihletet, többek között a turbulens Otherdeed tokenizációból és az azt követő Yuga Labs reakcióból.
A Yuga Labs Otherdeeds metaverzum földeladásának bukása ismét felfedte az Ethereum gázdíj mechanikájának pénzügyi korlátait, és arra késztette az ApeCoin közösség vezető tagjait, hogy hangot adjanak az ApeCoin fix ellátási szerződésével, és skálázhatósági potenciáljával kapcsolatos aggodalmaiknak.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A gázháborúk elsöprő deflációját, valamint a pénzügyi integráció vagy integritás hiányát aztán tovább súlyosbította a Yuga Labs rosszul kiszámított tweetje, amely ragaszkodott ahhoz, hogy „teljesen egyértelműnek tűnik, hogy az ApeCoin-nak saját láncra kell áttérnie ahhoz, hogy megfelelően skálázódjon”, és hogy „szeretnénk ösztönözni a DAO-t, hogy kezdjen el gondolkodni ebben az irányban”.
A Yuga Labs könyörgő javaslata ellenére az AIP-41 szenvedélyesen kiállt az Ethereumról való migráció ellen, mondván, hogy „egy ilyen döntés jelenleg túl bonyolult és költséges”, és potenciálisan károsíthatja mélyen gyökerező jelenlétüket az NFT-k legnagyobb volumenével és kulturális elfogadásával rendelkező hálózaton.

„Mi, az ApeCoin DAO úgy gondoljuk, hogy legalábbis egyelőre az ApeCoin-nak az Ethereum ökoszisztémán belül kell maradnia, és nem szabad máshová migrálni egy olyan L1 láncra vagy oldalláncra, amelyet nem az Ethereum biztosít”.

A javaslatra leadott összes szavazat 3,8 millió mellette és 3,3 millió ellene volt – ez 53,62%-os megosztottságot jelent.
Ez az eredmény nem teljesen végleges, és egy három hónapos türelmi időn belül újabb javaslatok benyújtásával tovább lehet mérlegelni.

Olvastad már? A legutóbbi Bored Ape Yacht Club hackernek nem ez lehetett az első támadása

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!