Már 12 millió Ordinals NFT létezik a Bitcoin hálózatán

-

Az inscriptions néven ismert tokenek népszerűsége töretlen, a bányászok nagy örömére.

Ez utóbbiak már összesen 1732 BTC-t szereztek a tranzakciós díjakból, azaz jelenlegi árfolyamon nagyjából 46 millió dollárnyit.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BRC20 tokenek szektora viszont kisebb visszahúzódást tapasztalt a héten, a BTC esésével összefüggésben.

A több, mint 12 millió létező inscriptions továbbra is okoz némi torlódást a blokkláncon.

A mempool adatiból látható, hogy jelenleg 300 ezer várakozó tranzakció van, amely kisebb jutalék mellett lett elindítva.

Az Ordinals három nappal ezelőtt lépte át a 12 milliós határt, és a hagyományos pénzügyi tranzakciók mellett ez is jelentős részt képvisel most a hálózati forgalomból.

A statisztikákból az is kiderül, hogy az inscriptions tokenek 90%-a egyszerű szövegfájlokat tartalmaz, a fennmaradó részen osztozik a többi fájlformátum, a képek, videók, programok és applikációk.

Az Ordinals tokenek mennyisége növekszik, a BRC20 szektor viszont jelentős mértékben vesztett a kapitalizációjából.

A brc-20.io adatiból kiderül, hogy a szektorban jelenleg 34296 különböző tokent tartanak nyilván, amelyek együttes értéke eléri a 141 millió dollárt.

brc-20.io statisztika 2023. június 18-án.

Az előző 24 órás periódusban a kereskedési volumen 25 millió dollárt tett ki.

Nem sokkal korábban viszont majdnem fél milliárd dolláros összesített kapitalizációval rendelkezett a terület, de a kriptoipar egészére kiható esés alól ez sem volt kivétel. Több brc20 projekt esetében is szembeötlő mértékben csökkentek az árfolyamok.

Az ORDI token június elején még 11 dollár fölött tartózkodott, ma ennek alig több, mint a fele az árfolyama.

A PEPE token rosszabbul járt, 20 centről a negyedére, 5 centre esett vissza az ára ugyanebben az időintervallumban.

Annak ellenére, hogy a szektor nagy veszteségeket szenvedett, a brc20 tokenek számí jelentős mértékben emelkedett, június eleje óta 38%-kal.

A brc20 tokenek és az Ordinals inscriptions esetén pedig a legtöbb nagy NFT-piactér, a Magic Eden, az Ordinals Market, az OKx, az Ordswap, Open Ordex, Gamma, és az Unisat is folyamatos aktív forgalomról számol be.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A cryptoslam-io számaiból látható, hogy az eladások száma 22%-kal esett a múlt héten, és összesen 21 millió dollárt ért el.

Ebben az időszakban a legmagasabb áron elkelt NFT egy kategorizálatlan Ordinals volt, amely 3,52 millió dollárért cserélt gazdát.

Olvastad már? A Solana jó hírekkel szolgál a befektetőinek

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!