Manta Network (MANTA) technikai elemzés 02.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Manta Network (MANTA)

A Manta Network (MANTA) árfolyama jelentős volatilitást mutatott az elmúlt napokban, mivel a befektetők figyelme az alacsony piaci kapitalizációjú tokenekre irányult, miközben várták a Bitcoin (BTC) árfolyamának konszolidációját.

A Manta Network (MANTA) árfolyama 10%-ot eshet a kritikus Fibonacci retracement szintig, a 61,8%-os szintig 2,4379 dollárnál.

A csökkenő kilátások azért vannak, mert az altcoin továbbra is a Bollinger-indikátor alsó szakaszán belül marad, és a középvonal miatt a 3,0044 dollárnál lévő ellenállással szembesül.

A Relative Strength Index (RSI) lefelé hajlik, ami azt mutatja, hogy a lendület csökken, ami a medvés tézist hangsúlyozza, viszont kezd egy kicsi tmagához térni, mivel a Bitcoin is meglódult kicsit.

Amennyiben a medvéknek sikerül, a Manta Network árfolyama egy lefelé tartó etapot hosszabbíthat meg az 50%-os Fibonacci-szintig, az 1,98 dollárnál lévő szintig.

Egy elhúzódó esés az altcoint az 1,52 dolláros 38,2%-os Fibonacci-szintre küldheti, vagy szörnyű esetben a 0,9672 dolláros 23,6%-os retracement szintre zuhanhat.

Ellenben, ha a bikák elszántságot mutatnak, a Manta Network árfolyama felfelé nyomulhat, leküzdve a középvonalnak köszönhető ellenállást, mielőtt szembekerülne a 3,0848 dolláros 78,6%-os Fibonacci-szinttel.

Egy határozott gyertyazárás e szint felett érvénytelenítené a medvés tézist.

Nagyon bikás esetben a Manta Network árfolyama a nyereséget kiterjesztheti, hogy kitöltse a piaci tartományt a 3,9087 dollárnál. Egy ilyen mozgás 40%-os emelkedést jelentene a jelenlegi szintek felett.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!