MakerDAO (MKR) technikai elemzés 08.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

MakerDAO (MKR)

A MakerDAO (MKR) augusztusban lassú veszteséget szenvedett el az árfolyamgrafikonon, amely a cikkírás idején 11,64%-ot tett ki.

A token árfolyamveszteségek ellenére maga a MakerDAO komfortos helyzetben volt. A legutóbbi Curve (CRV) exploit miatt a likviditásszolgáltatók a MakerDAO-ra váltottak.

A napi időkeretben azonban az MKR erősen bikás kilátásokkal rendelkezett.

Az 1000 dolláros támaszzóna újbóli elérése lehetőséget kínálhat a lendületes kereskedőknek a hosszú pozíciók felvételére.

Addig is a scalp kereskedők shortolási lehetőségekre vadászhatnak.

A piaci struktúra agresszív értelmezése arra a következtetésre jutna, hogy az MKR augusztus 4-én az 1283 dollárnál lévő legutóbbi magasabb mélypont alá esése medvés irányba fordította a piaci struktúrát.

Az, hogy az árfolyam nem tudta tartani magát az 1270 dollár és 1300 dollár közötti támaszzónában, szintén medvés szándékról tanúskodott.

Az RSI augusztus 5-én a semleges 50-es szint alá esett a 4 órás grafikonon, ami a lendület eltolódását mutatja az eladók javára.

Az OBV azonban csak enyhe elmozdulást látott lefelé. Ez arra utalt, hogy az eladási volumen nem volt magas, amit az elmúlt héten az árfolyamgrafikonon lévő volumen sávok is tükröznek.

Lent az 1170 dolláros szint egy támaszszint volt, amely már július 21-én is ellenállási szint volt.

Ezért egy MKR elmozdulás az 1150 és 1170 dollár közötti régióba bikás reakciót eredményezhet.

A Fibonacci-retracement szintek azt mutatták, hogy a 1037 dolláros 61,8%-os szint egybeesett egy 4 órás bikás rendelési blokkal. Ez egy újabb régió volt, ahol a bikák átvehették az irányítást.

Maker (MKR)

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!