Maker (MKR) tecnikai elemzés 10.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Maker (MKR)

A Bitcoin (BTC) több mint 1000 dolláros veszteséget szenvedett, miután 35.200 dollárról visszaesett. A szerkesztés idején a Bitcoin küzdött, hogy megvédje a 34 ezer dollárt.

A veszteségek miatt a Maker (MKR) éles visszahúzódást mért a 1651 dollárról a 1430 dolláros bikás rendelési blokkra (OB) – ez 12%-os veszteséget jelent.

A visszahúzás a 12 órás bikás OB-t érte el a sajtó idején 1413 dollár – 1444 dollár között (zöld).

A bikás zóna kissé a kulcsfontosságú 1403 dolláros támasz felett helyezkedett el, és a szakasz ellenállást jelenthet a medvés erőfeszítésekkel szemben.

Amennyiben az eladók a fenti területen kilépnek, a bikás visszafordulás megvalósítható lenne.

De az MKR bikáknak meg kell tisztítaniuk a 1481 dolláros ellenállást, hogy elérjék a felső akadályokat és a 12 órás medvés OB-t 1600 dollár alatt.

Eközben az RSI 50 alá hasadt, ami aláhúzza a fokozott eladási nyomást. A lefelé lejtő CMF által jelzett masszív tőkekiáramlással párosulva a negatív értékek azt mutatták, hogy a cikk írásakor az eladók kerültek fölénybe.

Hagyományosan az árak hajlamosak erősen reagálni a nagyobb likvidációs zónáknál, amelyek a tőkeáttételes kereskedők számára jelentős kockázati szintek.

Mint ilyen, láthattuk, hogy az MKR árfolyama összegyűjti a 1450 dollár alatti likviditást, mielőtt megpróbálná megragadni a maradékot a 1550 dollár alatt.

Mivel a 1450 dollár a 12 órás bikás zónán belül volt, az MKR árai reagálhatnak a bikás zónára, különösen akkor, ha a BTC nem könyvel el több veszteséget.

Tehát a 12 órás bikás zónánál egy bikás fordulat volt megvalósítható, ha a likviditásvadászat bejön, ahogyan azt fentebb értékeltük.

Alternatívaként további BTC veszteségek az MKR-t 1350 dollár felé tolhatják.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!