Amint elindul a Cardano Goguen-korszaka, a felhasználók további kamatokat szerezhetnek majd adájuk stake-elésével anélkül, hogy a már meglévő adájukat fel kellene oldaniuk a delegálás alól.

A Liqwid Finance Cardanóra épülő defimegoldás lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy governance tokeneket szerezhessenek likviditás nyújtásával a Liqwid adapiacán – miközben a felhasználók adája a mainneten továbbra is delegálva marad.

A magyar INLOCK-nál több mint 8% fix éves kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

A Goguennel beköszönt a defikorszak a Cardanóra

A Cardano Goguen-frissítésével kapcsolatos leggyakoribb beszédtéma most az elemzések szerint az okosszerződésekkel van összefüggésben.

Úgy tűnik azonban, hogy a Goguent illető konkrétabb blokkláncfejlesztéseket csak nagyon ritkán vitatják meg – ha egyáltalán szóba kerülnek.

A Liqwid Finance, egy Cardanóra épülő defiprojekt most előrukkolt néhány olyan funkcióval, amelyeket a Goguen tesz majd lehetővé.

Ezzel mélyebb betekintést adott a közösségnek azzal kapcsolatban, hogy milyen jövő várhat a Cardano hálózatára.

A szóban forgó projekt – amely egyébként októberben első díjat nyert az IOHK Wyomingban szervezett hackathonján – elmondta, hogy sok kérdést kaptak már a Cardano közösségének a részéről a hamarosan induló Liqwid tokenekkel kapcsolatban.

A defiplatform elsősorban a peer-to-peer kölcsönzésre fókuszál, és olyan governance tokeneket indítanak majd el, amelyeket jutalomként osztanak szét a felhasználók között a likviditásnyújtásért cserében.

A vállalat elmondta, hogy a tokeneket a felhasználók közötti szétosztással fogják útjára indítani, a hozamvadász szerződések pedig – akárcsak a Goguen első HFC-eseménye – februárban válnak majd elérhetővé.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

A hozamvadász jutalmak nagyobbak lesznek, mint a standard stakingkamat

Míg a Cardano közösségének több tagja izgatottan várja annak lehetőségét, hogy a blokkláncon keresztül nyújthassanak likviditást a kölcsönpiacnak, egyesek aggódnak amiatt, hogy a likviditáspoolok lecsapolhatják a már meglévő stakingpoolokat, magára hagyva ezzel azok kezelőit.

A Liqwid mindenesetre gyorsan megcáfolta ezeket az állításokat, hiszen elmondta, hogy azoknak, akik likviditást szeretnének szolgáltatni a poolnak, nem szükséges feladniuk a már meglévő tokendelegációjukat, hogy náluk is stake-elhessenek.

A múlt éven megjelent tokenzárolási funkció a Cardano további okosszerződés-funkcióival lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy a standard stakingjutalmaknál magasabb hozamot érhessenek el.

A kölcsönadó poolnak való likviditásnyújtás, például a Liqwid Finance használata nem lesz hatással a stake poolokhoz delegált vagyonra.

A vállalat szintén felfedte, hogy a Liqwid fő fejlesztői jelenleg kutatják annak lehetőségét, hogy hardvertárcát is hozzákapcsolhassanak a platformhoz.

Ez lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy adájukat olyan hardvertárcákon tárolhassák kamatoztatás során, mint a Trezor vagy a Ledger, miközben ugyanúgy nyújthatnának likviditást bármely kölcsönadó poolnak a Cardanón belül.

Olvastad már? Nincs okunk panaszkodni: kriptobarát Amerikát hozhat el Biden elnöklése?

Forrás: cryptoslate.com

Kiemelt kép: cryptotechinfos.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂