Lyn Alden a Concorde repülőhöz hasonlította az Ethereumot: működik, de „gazdaságilag nem fenntartható.”

Lyn Alden, stratéga és befektetési guru azért nem fektetett pénzt még ethereumba, mivel szerinte a bitcoinhoz képest ez egy „be nem fejezett termék.”

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Alden legutóbbi elemzése a Concorde repülőhöz hasonlította az ethereumot: működik, „nagyon sok okos fejlesztő dolgozik rajta”, de hosszú távon nem valószínű, hogy fenntartható marad.

Szerinte a legtöbb decentralizált alkalmazás „spekulatív és körkörös.”

Emellett elmondta, hogy az Ethereum hálózata sokkal inkább ki van téve egy centralizált támadásnak, „ha a kormányok egyszer úgy döntenének, hogy lecsapnak a külső csomópont-szolgáltatókra.”

Alden szerint a törvényhozók „nem tiltanák be az Etherteumot”, de megnehezíthetnék az alkalmazások működését.

Alden a Twitteren foglalta össze gondolatait:

„Az ethereum árfolyama nagyon jól teljesíthet az elkövetkezendő egy év során, de ha az alapok meg is változnak, továbbra is egy spekulatív befektetés marad, és nem egy kész termék.”

„Az Ethereum sokkal inkább vonzza a gamer kultúrát és a kísérletezőket. A legtöbb projekt kudarccal végződött rajta. Lehet, hogy 5 év múlva, amikor az Ethereum 2.0 már egy ideje megbízható pénzügyi politikával fog futni, kész terméknek lehet majd nevezni, de addig továbbra is egy kísérlet marad.”

Érdekel a tőzsde? Szeretnél beletanulni a Bitcoin és kriptovaluta kereskedésbe? Akkor látogass el a Cryptofalka oldalára!

Alden tavaly azt mondta, hogy bízik a bitcoinban a ritkasága, a feleződés és az infláció veszélyei miatt. Hozzátette, hogy kockázat/nyereség szempontból a bitcoint részesíti előnyben, mivel az „áringadozások ellenére még mindig nagyot emelkedhet az árfolyam.”

„A bitcoin lassan mozog, és sokszor az altcoinok kárára, de általában jó irányba halad. Minél több ötlet és innováció jelenik meg a digitális árucikkek piacán, a bitcoin fejlesztőinek annál jobban kell dolgozniuk a Bitcoin protokolján és rendszerén.”

Olvastad már? Ismét rekordértéken van a bitcoinbálnák száma

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.