Luna Classic (LUNC) technikai elemzés 09.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Luna Classic (LUNC)

A Luna Classic (LUNC) medvés piaci struktúrája csökkentette az elmúlt 48 órában a pumpából származó nyereséget, és az árfolyam a 23%-os Fib szint alá süllyedt.

A piac közelmúltbeli emelkedése a LUNC 8%-os nyereségével együtt mentőövet nyújtott a bikáknak.

Ez a mentőkötél azonban gyorsan megszűnt a tartós eladási nyomás miatt. Az eladók ki tudják-e terjeszteni a nyereséget?

A Relatív Erősség Index (RSI) jól szemléltette a Luna Classicra nehezedő intenzív eladási nyomást.

Míg a bikás fellendülés az RSI-t a semleges 50-es szintre vitte, az elmúlt 24 órában gyorsan visszaesett. Az index értéke a cikkírás idején 32-es volt, ami a vételi erő hiányát mutatja.

Hasonlóképpen, az On Balance Volume (OBV) továbbra is csökkent, ami azt jelzi, hogy rövid távon további eladási nyomás várható.

A Chaikin Money Flow (CMF) azonban továbbra is pozitív maradt, ami arra utal, hogy a bikáknak még mindig van esélyük a közelmúltbeli veszteségek visszafordítására.

A 23%-os Fib alatti áttörés lehetőséget ad az eladóknak arra, hogy ismét a 0,00005 dolláros árzónát célozzák meg, és nagyon minimális bikás visszalökés várható.

A bikák ezzel szemben a 0,000055 és 0,00006 dollár közötti eladási nyomást próbálhatják megállítani. Ez azonban a következő napokban a kereskedési volumen növekedésétől függ.

Luna Classic

 FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!