Jó dolgok várhatnak a BTC-re októberben

-

A szeptember hagyományosan rossz hónapnak számít a BTC számára, az elemzők szerint viszont októberben jobb hírek érkezhetnek.

A BTC-befektetők hozzá vannak szokva az árfolyam hullámvasutazásához, és október közepére sokan ismét valami nagy dologra számítanak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A historikus adatokból látható, hogy a 13 éve létező BTC 9 évben pirosban zárta a szeptembert, tehát a záró árfolyam alacsonyabb volt a kezdőnél, és az előző hat év során minden alkalommal csökkenést tapasztalhattunk.

A népszerű elemző, Will Clemente szerint szeptember számít a legkevésbé kedvező hónapnak a kriptopénz számára, a Material Indicators pedig arra figyelmeztetett, hogy a Grayscale megnyert pere ugyan felugrást okozott az árfolyamban, de az ilyesmi nem biztos, hogy tartós lehet.

A várakozások szerint tehát érdemes optimistának lenni, de arra is fel kell készülni, hogy a szeptember is negatívban fog majd zárni.

A Bloomberg ETF-elemzője, James Seyffart arra inti a befektetőket, hogy október közepén érdemes lesz odafigyelni a piacokra, mivel akkor várható a SEC következő döntése a spot bitcoin ETF-ek ügyében.

Több nagy cég, köztük a BlackRock, Bitwise, Valkyrie, WisdomTree, VanEck, iShares és az Invesco kérvényére is legkésőbb ekkor kell reagálnia a hatóságnak, ez a válaszadási határidő.

Seyffart, és egy másik elemző, Eric Balchunas szerint 75% esélye van annak, hogy még az idén elfogadásra kerül legalább egy spot piaci BTC ETF.

Az idei évben pedig október közepén jár le a határidő a SEC számára, tehát ekkor kell közölniük a döntést a kérvényezőkkel.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Seyffart szerint ráadásul az iparág nagyja meg van győződve arról, hogy eleve halasztani fognak a SEC tisztviselői, és, hogy ő személy szerint meglepődött volna, ha a múlt heti döntések között egy elfogadás is szerepelt volna, hiszen ez az első körös határidőt jelentette.

A BTC árfolyama megugrott, mikor napvilágot látott a hír, hogy a Grayscale pert nyert a SEC ellen, de aztán visszatért az azt megelőző szintre, így most a Coingecko adatai alapján a 26 ezer dolláros régióban cserél gazdát.


Olvastad már? 100% Cashback: Egyedülálló kiváltságok a VIP játékosok számára a Fairspinnél

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!