Litecoin technikai elemzés 05.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin

A Litecoin árelemzéséből látható, hogy a piac az elmúlt néhány órában emelkedő tendenciát követ, mivel a bikák egymás után győzelmet arattak.

Az LTCUSD pár most a 88 dolláros szint fölé emelkedett, és folytatni szeretné az emelkedést.

Az elmúlt 24 órában az LTC árfolyama 82,32 dollárról 88,35 dollárra emelkedett, ami 6,43 százalékos nyereséget jelent.

A coin korábban a 82,32 dolláros támasz közelében konszolidálódott, mielőtt a bikák közbeléptek volna, hogy ez a fellendülés bekövetkezzen.

A Litecoin napi grafikonja szerint az elmúlt héten folyamatos emelkedő tendencia zajlott, mivel a vételi aktivitás majdnem elérte a csúcspontját.

Az elmúlt 24 órában is a bikák uralták az árfolyam grafikonját, mivel az árfolyam jelenleg a 88 dolláros pszichológiai határ fölé emelkedett.

A helyzet egyre kedvezőbbé válik a kriptovaluta vásárlók számára, mivel az LTC értéke folyamatosan növeli értékét az elmúlt 24 órában.

A mozgóátlag indikátor jelenleg 82,03 dolláron mutatja értékét, az 50-MA jelenleg a 200-MA felett mozog, ami erős bikás lendületet jelez.

Az RSI mutató jelenleg 52,96-on áll, és hamarosan átlépi a 60-as szintet, ami rendkívüli vételi nyomást jelezne.

A volatilitás változik, a Bollinger sávok mutatójának felső értéke jelenleg 93,17 dolláron, míg az alsó sáv 77,33 dolláron áll.

Összefoglalva, a Litecoin árelemzése optimista utat mutatott az előttünk álló kereskedők számára, akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak ehhez a piachoz.

A jelenlegi trend a bikák mellett látszik szólni, a vevők megtartják az irányítást a piac felett, amint azt a különböző mutatók is jelzik.

Azonban óvatosságra int, mivel bármilyen apró fordulat kiszámíthatatlan árváltozást eredményezhet.

litecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!