Litecoin (LTC) technikai elemzések 09.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin (LTC)

A Litecoin (LTC) szeptember 12-13. között kétszámjegyű, 13%-os fellendülést produkált.

Azonban a hétvégén (szeptember 16/17.) tapasztalt rövid távú eladási nyomás a nyereséget csökkentette.

Az LTC hétfőn (szeptember 11-én) 57,8 dolláros közelmúltbeli mélypontjáról hétfőn (szeptember 11-én) talpra állt, és szeptember 16-án 67,05 dolláros csúcsot ért el, mielőtt a cikkírás idején visszalépett volna.

A legutóbbi csúcsához képest körülbelül 5%-kal csökkent, és a cikk írásakor 63,7 dolláron kereskedtek vele.

Az árfolyam-visszafordulás a szerkesztési időben a 67,2 dollár – 68,4 dollár közötti medvés rendelési blokk (OB) közelében történt (piros).

A következő közvetlen útakadály az eladók számára a 62,55 és 60 dolláros szintek.

Így a visszahúzódás a 62.55 vagy 60 dollárnál enyhülhet, mielőtt újabb felfelé irányuló kísérletet tesz, különösen, ha a FOMC (Szövetségi Nyíltpiaci Bizottság) szeptember 20-i ülése dovish álláspontot képvisel.

Az esetleges felfelé irányuló kereskedés során a bikák számára a legfontosabb célszintek a 65 dolláros szint és a 68 dollár közelében lévő medvés OB lesz.

Eközben az RSI az 50-es egyensúlyi szintre enyhült. Ha az RSI az egyensúlyi szint alá esik, akkor megerősítést nyer a meghosszabbított eladási nyomás.

Másrészt a CMF áttörte és nulla alá terjeszkedett, megerősítve a hétvégi tőkebeáramlás csökkenését.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!