Liquity technikai elemzés 05.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Liquity

A Liquity árfolyamelemzése jelenleg pozitív. Mivel pillanatnyilag 1,80 dolláron kereskedik, a coin ára jelentősen helyreállt, de hogy a fellendülés meddig tart, az a következő órák függvénye.

Az 1,36 dollárnál lévő támasz elég erős, másrészt az 1,91 dollárnál lévő ellenállás szintén döntő fontosságú. A bikás momentum közelmúltbeli felgyorsulása azonban nagyon bíztató fejlemény.

A Liquity protokoll, egy decentralizált platform, amely ETH-t használ biztosítékként, az Ethereum token LQTY segítségével működik.

Az LQTY-tulajdonosok feltölthetik a coinjukat, hogy részesedést szerezzenek a hitelügyletek megnyitásával és lezárásával beszedett díjakból.

A coin kétnapos esés után ma újra visszatér, a Liquity árelemzés napos árfolyamgrafikonja szerint, és jelenleg 1,80 dolláron kereskednek vele, amikor ezt a cikket írom.

A coin előző heti enyhén emelkedő trendvonalának köszönhetően az elmúlt 24 órában több mint 3,17 százalékkal, az elmúlt hét napban pedig 1,22 százalékkal emelkedett az árfolyama.

Az elmúlt 24 óra kereskedési volumen 19,425M, ami nyolc százalékos növekedést mutat, ami 0,01 százalékos piaci dominanciát biztosít a 167,425M piaci kapitalizációval.

A volatilitás növekszik, és most a felső Bollinger-sáv 2,49 dollárnál van jelen, az alsó sáv pedig 1,54 dollárnál van jelen, ami a token árfunkció támogatásaként működik.

Az alsó sáv több divergenciát mutat, míg a felső sáv szinte tartja pozícióját.

A relatív erősségi index (RSI) továbbra is az alsó oldalon, semleges tartományban, a 39.55-ös szinten, de emelkedő pályán kereskedik, ami több vételt mutat a piacon.

A Liquity árelemzése azt sugallja, hogy az árfolyam tovább emelkedhet az 1,83 dolláros helyi ellenállás újratesztelése felé.

A feletti áttörés is lehetséges, ha a bikák fenntartják lendületüket. A arra számítok, hogy a token a következő 24 órában folytatja az emelkedő mozgást.

Liquity

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!