Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

-

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon.

A Reutersnek adott interjúban a cég igazgatója, Farzam Ehsani elmondta, az óriástőzsdék kihívói akarnak lenni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A VALR azon a 75 kriptovaluta szolgáltató közül egy, amely nemrégiben engedélyt kapott a Dél-afrikai Pénzügyi Szektor Vezetési Hatóságától (FSCA).

600 ezer ügyfél, hamarosan Lengyelország közevtkezik

A 2018-ban alapított VALR széles körű szolgáltatásokat nyújt kiterjedt ügyfélkörének, beleértve a spot kereskedést, a margin kereskedést, a határidős ügyleteket és a staking termékeket.

Több mint 600.000 kisbefektetővel és 1.000 intézményi befektetővel a tőzsde elsősorban dél-afrikai ügyfélkörrel büszkélkedhet, míg felhasználóinak 25%-a a világ különböző részeiből származik.

Lengyelország
Forrás: X

Terjeszkedés, tőzsdei növekedés

A VALR nemrégiben engedélyt kapott arra, hogy Lengyelországban is elindítsa a kriptovaluta szolgáltatásait, és elsődleges jóváhagyást kapott Dubaj felügyeleti szervétől, a VARA-tól is. Ezenkívül a tőzsde licenc megszerzésén dolgozik Mauritiuson.

„A célunk az, hogy termékeket és szolgáltatásokat tudjunk nyújtani a folyamatosan növekvő globális közönségnek. Azt akarjuk, hogy valóban multinacionális szereplővé váljunk, mert nem elégszünk meg azzal, hogy Afrikában a legnagyobbak vagyunk a forgalom alapján.”

A VALR a bővülés mellett aktívan keresi a belépési lehetőségeket más joghatóságokban is, beleértve az afrikai országokat, mint Nigéria, Kenya, Ghána és Egyiptom.

A nigériai piaci debütálás azonban akadályokba ütközött, mivel a hatóságok az elején korlátozásokat vezettek be a kriptovaluta tőzsdékre.

Ehsani kijelentette, hogy amíg nem tisztázódik a jogi környezet Nigériában, a VALR nem fog belépni az országba.

Célkeresztben a Binance

A Binance-hez hasonló nagy, nemzetközi kriptotőzsdékkel való versenyzéshez a VALR hasonló termékeket és szolgáltatásokat kíván nyújtani, a jövőben pedig további ajánlatokat, például biztosítást is fontolgat.

A tőzsde Dél-afrikai engedélye lehetővé teszi számára a kriptovaluta kereskedést és szolgáltatások nyújtását.

A speciális termékekhez, mint az örökös határidős ügyletek kereskedése, a VALR más pénzügyi szolgáltatókkal működik együtt, amelyek rendelkeznek a szükséges engedélyekkel, és az ő képviselőjükként járnak el.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Pénzügyi Szektor Vezetési Hatóság (FSCA) által nemrégiben bevezetett kriptovaluta engedélyezési rendszer Dél-Afrikát a területen úttörőnek számító afrikai nemzetek egyikévé teszi.

Ezen rendszer részeként az FSCA a következő hetekben 60 engedélyt kíván kiadni kriptocégeknek, köztük a Luno, a Zignaly és a VALR már engedélyt kapott.

A kriptoipar több tagja is kijelentette, hogy Dél-Afrika közelgő választásai valószínűleg nem fogják megzavarni az ország digitális eszközök terén elért eredményeit, amelyek alapján az országban 2022 óta pénzeszközként szabályozzák a kriptoeszközöket.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Mikortól kezdődik az altcoin szezon és mely kriptovalutákat érdemes előtte megvenni?

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!