Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot (DOT)

A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot.

A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet vesz és a piaci bikák figyelmét is magára vonja.

Ahogy az altcoinok szenvednek a csökkenő tendencia megállításától, a DOT árfolyama készen áll a felemelkedésre.

Ez a fordulat a Polkadot masszív emelkedéséhez fog vezetni, hogy meghaladja a 10 dolláros mérföldkövet?

Mivel nem sikerült fenntartani a 2024-es év eleji bikafutást, a 12 dolláros szintről induló medvés visszafordulás mindössze két hónap alatt masszív eséshez vezet.

Az 50%-os korrekció egy alacsonyabb magas formációval megtöri a 200D EMA-t, és medvés hatást gyakorol az 50D EMA-ra, egy halálkeresztet ingerelve.

A Polkadot 9,32 milliárd dolláros piaci capjával a kriptopiac 15. helyén áll, a DOT árfolyama pedig 6,97 dolláron kereskedik, 6,30%-os napközbeni mozgással.

A DOT ár lefelé irányuló trendje oldalirányú elmozdulást vesz a 200D EMA alatti 6 dolláros kritikus támogatási szintnél.

Továbbá a mögöttes bikás elmozdulás egy dupla fenék mintázathoz vezet, a napközbeni növekedés pedig begyújtást jelez.

Figyelembe véve, hogy a Polkadot sikerül további keresletet találni a helyreállítási rally táplálására, a vevők dupla alulról való kitörést adhatnak.

Ennek segítségével az altcoin nagy lendületű helyreállításba léphet, hogy meghaladja a 10 dollárt, és elkerülje a halálkeresztet.

Technikai indikátorok:

EMA indikátor: Az 50D és 200D EMA közötti csökkenő rés a halálkeresztre figyelmeztet.

RSI: A napi RSI a túladott zónából való bikás kilábalást mutatja, a dupla alján lévő divergenciával. Ez növeli a DOT árfolyam trendjének bikás megfordulási esélyeit.

MACD: A MACD és a jelzővonalak folyamatos helyreállása, összevonva, a bikás lendület emelkedését tükrözik.

Egy bikás fordulat esetén a DOT árfolyam elérheti a 10 dolláros vagy a 12 dolláros mérföldkövet, a 100%-os Fibonacci trend alapú szintet. A másik oldalon, egy 6 dollár alá csúszás a Polkadot 5 dollárra dobhatja.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!