Lemaradtál Solana felemelkedéséről? A Scapesmania a lehetőséged

-

A Solana (SOL) ökoszisztémájában növekedés tapasztalható, a fejlesztők számának növekedésével és az NFT és a DeFi terekben való jelenléttel. A platform különböző NFT-projekteknek, mémérméknek és Web3 játékalkalmazásoknak ad otthont.

A Solana (SOL) árfolyamának 2022 decemberében bekövetkezett jelentős, 8 dollárra történő áresése után azonban a Solana (SOL) árfolyam-helyreállása óvatos volt.

Az árfolyam 2023 novemberében áttörte a 31 dolláros ellenállást, és 2023 decemberében elérte a 125 dolláros szintet, amit egy 80 dolláros visszalépés követett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miközben várakozások vannak egy újabb fellendülésre, a jövő továbbra is bizonytalan, és nem világos, hogy a Solana (SOL) 2024-ben új történelmi csúcsot fog-e elérni.

A Solana (SOL) elemzők szerint potenciálisan 300 dollár fölé törhet, de ez több tényezőtől függ, többek között a piaci lendülettől és az általánosabb iparági trendektől.

Azoknak, akik lemaradtak a Solana (SOL) kezdeti emelkedéséről, egy új projekt merül fel potenciális alternatívaként a kiszámíthatatlan és fejlődő kriptopiacon.

Olvasd tovább, hogy mélyebben beleássuk magunkat ennek az ígéretes versenyzőnek az egyedi jellemzőibe és kilátásaiba.

ScapesMania: 5,4 millió dollár feletti előértékesítéssel ünnepel

A számadatok sokatmondóak, hiszen a ScapesMania előértékesítési sikere elképesztő magasságokba emelkedett, és csak a lakossági és tömeges hozzájárulások révén több mint 5,4 millió dollárt gyűjtött össze.

Ez a lenyűgöző támogatás alátámasztja a növekvő közösség hitét a projekt sikerének lehetőségében.

Most, hogy a ScapesMania előértékesítés februárban a végső fázisába lép, korlátozott ideig van lehetőség kedvezményes áron tokeneket szerezni.

A jelenlegi forduló jelentős, 20%-os kedvezményt kínál, ami csábító kilátás a token népszerű tőzsdékre való bevezetése után jelentős hozamot kereső korai támogatók számára.

 

Kedvező árú belépő a legkülönbözőbb költségvetések számára

Az előértékesítésben való részvétel nemcsak jelentős hozamra ad esélyt, hanem a különböző költségvetésű rajongók számára is hozzáférést biztosít.

A ScapesMania szakít a normával azzal, hogy megfizethető belépési lehetőséget kínál, kiküszöbölve a korai befektetők jelentős kötelezettségvállalásának szükségességét.

solana

A hype-on túl: Jellemzők és jövőkép

A ScapesMania azzal különbözteti meg magát, hogy többet kínál, mint egy egyszerű tokent; lehetőséget kínál arra, hogy a több milliárd dolláros játékiparon belül egy egyedülálló ökoszisztémában vegyen részt.

A ScapesManiához csatlakozó befektetők egy dinamikus közösség részévé válnak, amely a kriptojátékok innovációjának élvonalában van.

A vonzó játékintegráció mellett a ScapesMania aktív részvételt és ösztönzőket biztosít a token tulajdonosok számára.

A DAO irányításában való részvétellel a támogatók befolyásolják a projekt jövőbeli irányát, elősegítve a közösségi tulajdonlás és együttműködés érzését.

>>> Ne hagyd ki az elővásárlási kedvezményt – cselekedj most, mielőtt lejár! <<<

Biztonsági garanciák: Biztonságos alapok

A biztonság garantálása kiemelkedően fontos, és a ScapesMania ezt komolyan veszi:

  • Alaposan auditált intelligens szerződés: A projekt intelligens szerződése vezető biztonsági rangú cégek szigorú auditján esett át, így a közösség bízik a platform megbízhatóságában.
  • Díjnyertes csapat által támogatva: A ScapesMania mögött álló csapat rangos támogatást kapott a blokkláncipar egyik jelentős szereplőjétől. Az iparág vezetőinek elismerése és támogatása tovább szilárdítja a ScapesMania pozícióját, mint ígéretes vállalkozás a kriptotérségben.

Ragadja meg a lehetőséget: Csatlakozzon a ScapesManiához most

Mivel az előértékesítési visszaszámlálás az utolsó napjaihoz közeledik, azoknak, akik csatlakozni szeretnének a ScapesMania közösséghez, érdemes gyorsan cselekedniük, hogy kihasználhassák a kedvezményes árakat.

Az ígéretes jövővel, robusztus funkciókkal és biztonságos alapokkal a ScapesMania készen áll arra, hogy újradefiniálja a kriptójátékok világát.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részt vegyél ezen az úttörő utazáson.

solana

Ha már benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy különlegesen felajánlott kód, a VAN331.

A korlátozott ideig érvényes ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélyed, hogy 10%-os bónuszt kapj, miután a pénztárnál beírtad a VAN331-et egy speciális mezőbe, így gyorsan cselekedj, az óra ketyeg.

A Solana (SOL) felemelkedése

A Solana (SOL) jelentős növekedést tapasztalt, és olyan változatos projektekkel bővítette ökoszisztémáját, mint az NFT-k, a mémérmék, a Web3-játékok és a DeFi fejlesztései.

Egy jelentés szerint a Solana (SOL) fejlesztői megtartásának jelentős növekedése 30%-ról 50% fölé emelkedett, ami a platform rugalmas és aktív közösségét mutatja, ami a további terjeszkedés lehetőségét táplálja.

A Solana (SOL) jelentős emelkedő szakaszon ment keresztül, a 2022 végi mélypontról 2023 végére lenyűgöző magasságokba emelkedett.

Ez a dinamika arra utal, hogy a Solana (SOL) 2024-ben jelentős ármérföldköveket léphet túl, és potenciálisan meghaladhatja korábbi történelmi csúcsát.

Bár olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint az egymást követő medvés heti gyertyák 2024 elején, a Solana (SOL) továbbra is optimista, amelyet a növekvő hálózat és a pozitív mutatók hajtanak a következő évre vonatkozóan.

A technikai elemzések egy korrekciós fázist valószínűsítenek, amelyet a felfelé irányuló mozgás újraindulása követ, ami azt jelzi, hogy a Solana (SOL) jelenleg egy öt hullámos felfelé irányuló mozgásban van, amely a közeljövőben potenciális jelentős nyereséggel járhat.

A kripto rajongók számára a Solana (SOL) kiemeli annak szükségességét, hogy tájékozottak maradjanak a piaci trendekkel kapcsolatban, és fedezzék fel az olyan újonnan megjelenő platformokat, mint a ScapesMania.

A bővülő blokklánc-ökoszisztémában lehetőségek nyílnak azok számára, akik olyan projekteket fedeznek fel, amelyek kihasználják a már meglévő hálózatok erősségeit, mint a Solana (SOL).

Következtetés

A Solana (SOL) jelentős növekedést tapasztalt, különösen az NFT és a DeFi terekben, és az elemzők 2024-ben további potenciális növekedést várnak.

A piaci volatilitás azonban bizonytalanná teszi az előrejelzéseket.

A ScapesMania, a kriptopiac új szereplője alternatívát kínál azoknak, akik lemaradtak a Solana (SOL) kezdeti emelkedéséről.

A ScapesMania jelenleg az előértékesítési szakaszban van, és jelentős kedvezménnyel kínál tokeneket, ígéretes tokenomikával és funkciókkal, amelyek kiemelkedővé tehetik az altcoinok között.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!