Larry Lepard vagyonkezelő szerint a bitcoin ára könnyen elérheti a kétmillió dollárt 6 éven belül

-

A jelenlegi BTC-ár közelít ahhoz a szinthez, ahol Lepard „megpakolná a teherautót”, a vagyonkezelő 100-szoros nyereséggel számol.

A Bitcoin az elkövetkező 6 évre vetítve jó úton halad afelé, hogy elérje a masszív 2 millió dolláros árfolyamot – véli Lawrence „Larry” Lepard vagyonkezelő guru.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Quoth the Raven podcastben október 16-án tartott legutóbbi szereplésében Lepard azt mondta, hogy a BTC/USD „könnyen” 100-szoros hozamot hozhat a jelenlegi árfolyamokhoz képest.

Lepard: „Én személy szerint úgy gondolom, hogy a Bitcoin 100-szorosára fog emelkedni”

Mivel a Bitcoin már majdnem egy éve csökkenő tendenciában van, a bullish BTC-árjóslatok ritkának számítanak.

Lepard, aki már eddig is ismert volt optimizmusáról mind a Bitcoin, mind a nemesfémek tekintetében, egyike lett azon magányos hangoknak, akik a jelenlegi környezetben hét számjegyű BTC-árfolyamot jósolnak.

Podcast-megjelenésében az Equity Management Associates alapítója elárulta, hogy még mindig dollárköltség-átlagolást alkalmaz a BTC esetében – minden héten fix összeget vásárol, függetlenül az árfolyamtól.

Azt is „kockázatnak” tekinti, hogy ne birtokoljon BTC-t fedezetként az általa „államadósság-válságnak” nevezett helyzetben.

„Nem azt javaslom, hogy bárki fogja az összes pénzét, és dobja be ezekbe a dolgokba, de amit nagyon határozottan javaslok, hogy bárki, akinek nincs pozíciója ezekben a dolgokban, több kockázatot vállal, mint amennyit vállalnia kellene a felfelé irányuló opcionalitás miatt” – magyarázta.

„A Bitcoin akár nullára is mehet, de én személy szerint úgy gondolom, hogy a Bitcoin 100-szorosára fog emelkedni.”

Arra a kérdésre, hogy egyetért-e tehát azzal, hogy egyetlen bitcoin a történet végén 2 millió dollárt érhet – százszor többet, mint a jelenlegi spot árfolyam – Lepard nem habozott választ adni.

„Igen, könnyen, könnyen” – válaszolta, és öt-hat évre tette a nyereség megvalósulásának időkeretét.

Lepard hozzátette, hogy a BTC/USD következő makrogazdasági csúcsának 200.000 dollárig kell emelkednie, amit újabb 70%-os visszaesés követhet.

Ez a jóslat nagyjából összhangban van az elmúlt napokban felbukkanó másik jóslattal, amely a következő ciklus medvepiaci mélypontját 35.000 dollárra teszi.

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a BTC/USD a cikk írásakor 19.600 dollár körül mozgott, miután egyhetes csúcsot ért el aznap.

BTC/USD 1 órás gyertya grafikon (Bitstamp). Forrás: TradingView

A 14.000 dollár megerősödött mint vételi zóna

A BTC árfolyamának alakulására vonatkozó nagyra törő kilátások történelmileg nem újdonságok, de kevés vált belőlük végül valóra.

Tim Draper befektető azok közé tartozik, akiket még nem igazolt a történelem. Ő még a közelmúltban is bizakodó maradt azzal kapcsolatban, hogy a Bitcoin 2022-ben vagy 2023 elején eléri a 250.000 dollárt.

Áprilisban Cathie Wood, az ARK Investment Management vezérigazgatója megduplázta az 1 millió dolláros BTC-célját.

Ezt megelőzően pedig Tom Lee, a Fundstrat Global Advisors társalapítója fenntartotta a cég 200.000 dolláros BTC-árcélját, annak ellenére, hogy a medvepiac már itt kopogtat a bejárati ajtón.


Olvastad már? Potenciális lehetőség az APE befektetőknek

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!