KuCoin – biztonságos és legális kriptotőzsde 2022-ben?

-

A KuCoin az egyik legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsde, egy egyszerű és biztonságos platform a kriptovilágban. Ez egy könnyen használható kereskedési platform olyan digitális eszközök számára, mint a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple (XRP) stb.
Ezenkívül a KuCoin jól ismert az IEO nevű platformjáról, amely egy tokenindító platform.

A kriptopénz-kölcsönzés a KuCoin tőzsde egy másik egyedi jellemzője.

Ezenkívül a KuCoin-felhasználók hozzáférhetnek a platform számos funkciójához, például a hitel- vagy betéti kártyás kriptovásárláshoz, valamint a díjmentes kriptováltáshoz.

A kriptokölcsönzés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kamatszerzés céljából kriptotokeneket kölcsönözzenek a kölcsönfelvevőknek.

Nem sokkal az első kriptotoken után sok más kriptovaluta is betört a mainstreambe.

Ezek a kriptoeszközök felelősek a kriptográfiai piac nagy volatilitásáért, így ideálisak a spekulatív befektetésekhez. Kezdetben a fiat valutaváltók nem támogatták a kriptovaluta-kereskedést.

Így jöttek létre a kriptovaluta-tőzsdék, amelyek lehetővé teszik tették a befektetők számára, hogy kriptotokeneket vásároljanak és adjanak el.

A KuCoin tőzsde gyakorlott kereskedők és kezdők számára egyaránt alkalmas.

KuCoin regisztrációs folyamat

A KuCoin kereskedési platform a kriptokereskedelmen kívül számos más szolgáltatást is kínál, mint például bitcoinkölcsönzést, kriptovaluták kölcsönzését spotlight IEO-t, stb.

Ha első alkalommal tévedtünk a kriptó területére, akkor a legegyszerűbb módja a kereskedésnek a platform használatával, hogy létrehozunk egy fiókot, és kipróbáljuk a tőzsde funkcióit.

A platform különböző aspektusainak különböző lépései vagy protokolljai vannak.

A következőkben áttekintjük a KuCoin platformon történő kereskedési fiók létrehozásának lépéseit, amely nagyon egyszerű és néhány percet vesz igénybe.
kucoin
1. lépés: Regisztráció
A potenciális felhasználók vagy érvényes e-mail címmel vagy telefonszámmal regisztrálhatnak.
2. lépés: Adjuk meg az ellenőrző kódot
A választott módszertől függően a megadott e-mail azonosítóra vagy telefonszámra egy ellenőrző kódot kapunk.
3. lépés: Jelszó beállítása
Miután a megadott kódot beírtuk a kijelölt helyre, a következő lépés a jelszó beállítása a regisztrációs folyamat befejezéséhez. A regisztráció után a felhasználó elkezdheti a kriptovalutákkal való kereskedést.

KuCoin Demo kereskedési számla

A kriptovaluta-kereskedés még a legprofibb kereskedők számára is túlterhelő lehet. De ami a nyereséghez vezető utat megnyitja, az a pénzügyi piacok működésének megértése.

Míg ez megköveteli az egyének alapos piaci ismereteit az ármozgások tekintetében, a sikerhez kereskedési stratégiákra és gyakorlatra is szükség van.

A demó kereskedési számlák így egyszerű megoldást jelentenek a működő kereskedési stratégiák létrehozására és tesztelésére.

Emellett segítenek az új kereskedőknek is megismerkedni a piacokkal. A KuCoin demószámlát kínál a kereskedésben újonnan járatos egyének számára.

Kereskedj $500 bonusszal es találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

KuCoin P2P

A KuCoin peer-to-peer lehetővé teszi a befektetők számára, hogy kriptovalutákat mozgassanak vagy cseréljenek a számlájukról más felhasználók számláira anélkül, hogy azok brókeren vagy pénzintézeten keresztül mennének.

Itt a vevők és az eladók a szóban forgó kripto- és fiat valuták digitális átutalására támaszkodnak. Ezért ezt azonnali cserének is nevezik.


A felhasználók a KuCoin P2P piacterén keresztül vásárolhatnak és adhatnak el kriptopénzeket, például BTC-t, ETH-t, LTC-t stb.

A KuCoin egyike azon kevés tőzsdéknek, amelyek többféle fizetési lehetőséget támogatnak.

Lehetővé teszi az azonnali cserét, ahol a felhasználók kriptovalutát vásárolhatnak fiat valuták, mint USD, EUR, GBP, GBP, CAD, IDR, AUD, stb. ellenében.

A felhasználók különböző fizetési módokat is választhatnak, mint például PayPal, Transferwise, banki átutalás stb.

A KuCoin által támogatott nyelvek

A KuCoin webböngésző több nyelvet kínál, többek között angol, orosz, hindi, portugál és más nyelveket. Mint egy világszerte elérhető platform, a weboldal meglehetősen egyszerű felhasználással, könnyű navigációval rendelkezik.

Azonban az ügyfelek véleménye alapján az új kereskedők a KuCoinon való kereskedést kissé bonyolultnak találják a fejlett funkciók miatt.

Mindazonáltal a webhely oktatóanyagokat is tartalmaz a súgó és a GYIK részlegekben, ami megkönnyíti a megértését.

A KuCoin biztosítja, hogy a legújabb devizapárok hozzáadásával naprakészek maradhassunk az aktuális piaci szabványokkal. Külön rendelkezések léteznek arra, hogy az új kriptovalutákat is felvegyék a kereskedési párok közé.

A KuCoin 1100 különböző kereskedési párral rendelkezik. Egy példa egy kereskedési párra a BTC/ETH, ami azt jelenti, hogy Bitcoinnal Ethereum ellenében kereskedhetünk.

KuCoin ügyfélszolgálat

Alternatíváihoz képest a KuCoin jobb ügyfélszolgálatot nyújt ügyfeleinek, amely 24/7-ben elérhető.

A 24/7 élő chat-támogatás vagy e-mail támogatás gyors válaszidővel az, ami a KuCoint egy forgalmas tőzsdévé teszi.

Az élő online ügyfélszolgálaton kívül az oldal egy online jelentkezési űrlapot is tartalmaz a felhasználói aggályok felvetésére.

A KuCoin erős közösségimédia-jelenléttel is rendelkezik, ahol az ügyfelek olyan platformokon is elérhetik az ügyfélszolgálati csapatot, mint a Facebook, Twitter, LinkedIn stb.

A KuCoin csapata mindig ott van, hogy támogassa a felhasználókat.

GYIK

Használhatják az amerikai állampolgárok a KuCoint?

Igen, az amerikai állampolgárok is hozzáférhetnek a KuCoinhoz. Azonban be kell nyújtaniuk az FBAR-nyilatkozatukat, ha az FBAR-küszöbérték fölé esnek, mivel a KuCoin székhelye nem az Egyesült Államokban található.

A KuCoin jelentést tesz az IRS-nek?

A KuCoin lehetővé teszi a kriptovaluta-tulajdonosok számára, hogy a kriptovaluta-birtoklással elért nyereséggel kapcsolatos adóbevallásukat benyújthassák. Így a kereskedő lakóhelye szerinti országtól függően a magánszemélyek vagy az IRS-nél vagy annak megfelelőjénél nyújthatják be az adóbevallásukat.

Hogyan fizethetek be pénzt a KuCoinba?

A KuCoinnál a befizetések és kifizetések elvégzése meglehetősen egyszerű. A felhasználók választhatják a hitelkártyás vagy betéti kártyás fizetési opciót, illetve a SEPA vagy Apple Pay fizetési módot a befizetéshez. A KuCoin platform lehetővé teszi a hitelkártyás vásárlásokat is.

Megbízhatok a KuCoinban?

A KuCoin egy szigorúan szabályozott platform, és globális szinten népszerű tőzsde. De felmerül a kérdés, hogy biztonságos-e?

A válasz pedig az, hogy teljesen biztonságos és legális. A tőzsde lehetővé teszi a kereskedést legtöbb országból érkező felhasználó számára, azonban a kereskedőknek be kell tartaniuk a saját joghatóságukban érvényes kriptopénz-törvényeket, mielőtt belépnének a KuCoin weboldalára vagy a KuCoin mobilalkalmazásra. További információkért a weboldal GYIK szekcióját is el lehet olvasni.

Támogatja a KuCoin a BEP20-at?

A KuCoin támogatja a BEP20 tokeneket. Amikor egy felhasználó BEP20 tokeneket helyez el, az jóváírásra kerül a felhasználó KuCoin számláján. További információért olvasd el a KuCoin általános szerződési feltételeit.

Hogyan tudok pénzt utalni a KuCoinról a bankszámlámra?

Ahhoz, hogy valaki pénzt vehessen ki a KuCoin számlájáról, elengedhetetlen, hogy először bejelentkezzen a felhasználói fiókjába.

Az Eszközök fül alatt található egy Áttekintés gomb, amely alatt a felhasználók megtalálják a pénzkivétel opciót. A kereskedőknek ki kell választaniuk, hogy milyen valutatípust szeretnének kiutalni.

Miután ez megtörtént, meg kell adni a megfelelő tárcacímet a digitális valuta fogadásához.

Végül a számlaellenőrzés következik a kifizetési kérelem megerősítéséhez e-mailes ellenőrzés vagy 2 faktoros hitelesítés formájában.

Az ellenőrzést követően a kért pénzösszegek elküldésre kerülnek a felhasználók kriptopénz-tárcájára.
Weboldal: https://www.kucoin.com/
Telegram: https://t.me/Kucoin_Exchange
Twitter: https://twitter.com/KuCoinCom
Facebook: https://www.facebook.com/KuCoinOfficial/

Forrás: cryptonewsz.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!