Kriptopénzes be- és kiutalás válik elérhetővé a Robinhoodnál – a Dogecoin is a listán van

-

A Robinhood online brókeralkalmazás azt mondta, terveik között szerepel a kriptopénzekben történő be- és kiutalások lehetővé tétele. A lehetőségek között a Dogecoin is szerepelne.

Egy szerdai Twitter-bejegyzésben az alkalmazás mögött álló szolgáltató elárulta, hogy teljes mértékben amellett vannak, hogy extra funkciókat tegyenek elérhetővé, bár konkrét dátumokat nem közöltek.

A kereskedők jelenleg legfeljebb az alkalmazáson belül vásárolhatnak és értékesíthetnek kriptoeszközöket az ügyfélszolgálati oldal alapján.


A tweet órákkal azt megelőzően érkezett, hogy a Bloomberg egy olyan hírt tett közzé, amelyben azt állítják, hogy a Robinhood a világ legnagyobb Dogecoin-tárcájának a tulajdonosa.
A Robinhood állítása szerint jelenleg nem fektettek kriptopénzekbe, és nem is használják fel az ügyfeleik kriptoénzeit”, hogy nyereségre tegyenek szert.
A népszerű mobilkereskedési platform hetekkel ezelőtt került a felhasználók kereszttüzébe, amiért korlátozta azok lehetőségét a kriptopénzek és bizonyos volatilis eszközök – beleértve a GameStop-részvények – vásárlásait illetően.
A Robinhood a „rendkívüli piaci körülményekre” hivatkozott elsődleges indokként, később azonban kijelentették, hogy a nekik szolgáltatásokat nyújtó klíringcég már olyan díjakat számított fel a tranzakciókért, amelyeket nem voltak képesek megfizetni.
A vállalat 3,4 milliárd dollárt vont be egy vészhelyzeti alapba a volatilis periódus során.
Vlad Tenevnek, a Robinhood vezérigazgatójának most az amerikai kongresszus előtt kell felelnie arról, mi történt pontosan a GameStop-pump során, amelyet az r/WallStreetBets nevű Reddit-csoport tagjai koordináltak.

Írott bevezetőjében Tenev elmondta, hogy a vállalata „olyan funkciókat vezetett be, amely több kereskedő előtt is megnyitotta a kapukat, akiknek eddig még soha nem volt lehetőségük a részvénypiacon történő kereskedésre.
A forradalmi alkalmazást egyébként még ősszel tervezték a piacra dobni Európában, a koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta számításaikat.

Olvastad már? Újabb 1 milliárd dollárral növelné bitcoinkészletét a MicroStrategy

Forrás: coindesk.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!