A Robinhood online brókeralkalmazás azt mondta, terveik között szerepel a kriptopénzekben történő be- és kiutalások lehetővé tétele. A lehetőségek között a Dogecoin is szerepelne.

Egy szerdai Twitter-bejegyzésben az alkalmazás mögött álló szolgáltató elárulta, hogy teljes mértékben amellett vannak, hogy extra funkciókat tegyenek elérhetővé, bár konkrét dátumokat nem közöltek.

A magyar INLOCK-nál több mint 8%-os kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

A kereskedők jelenleg legfeljebb az alkalmazáson belül vásárolhatnak és értékesíthetnek kriptoeszközöket az ügyfélszolgálati oldal alapján.

A tweet órákkal azt megelőzően érkezett, hogy a Bloomberg egy olyan hírt tett közzé, amelyben azt állítják, hogy a Robinhood a világ legnagyobb Dogecoin-tárcájának a tulajdonosa.

A Robinhood állítása szerint jelenleg nem fektettek kriptopénzekbe, és nem is használják fel az ügyfeleik kriptoénzeit”, hogy nyereségre tegyenek szert.

A népszerű mobilkereskedési platform hetekkel ezelőtt került a felhasználók kereszttüzébe, amiért korlátozta azok lehetőségét a kriptopénzek és bizonyos volatilis eszközök – beleértve a GameStop-részvények – vásárlásait illetően.

A Robinhood a „rendkívüli piaci körülményekre” hivatkozott elsődleges indokként, később azonban kijelentették, hogy a nekik szolgáltatásokat nyújtó klíringcég már olyan díjakat számított fel a tranzakciókért, amelyeket nem voltak képesek megfizetni.

A vállalat 3,4 milliárd dollárt vont be egy vészhelyzeti alapba a volatilis periódus során.

Vlad Tenevnek, a Robinhood vezérigazgatójának most az amerikai kongresszus előtt kell felelnie arról, mi történt pontosan a GameStop-pump során, amelyet az r/WallStreetBets nevű Reddit-csoport tagjai koordináltak.

Érdekel a tőzsde? Szeretnél beletanulni a Bitcoin és kriptovaluta kereskedésbe? Akkor látogass el a Cryptofalka oldalára!

Írott bevezetőjében Tenev elmondta, hogy a vállalata „olyan funkciókat vezetett be, amely több kereskedő előtt is megnyitotta a kapukat, akiknek eddig még soha nem volt lehetőségük a részvénypiacon történő kereskedésre.

A forradalmi alkalmazást egyébként még ősszel tervezték a piacra dobni Európában, a koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta számításaikat.

Olvastad már? Újabb 1 milliárd dollárral növelné bitcoinkészletét a MicroStrategy

Forrás: coindesk.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂