Kriptopénzes be- és kiutalás válik elérhetővé a Robinhoodnál – a Dogecoin is a listán van

-

A Robinhood online brókeralkalmazás azt mondta, terveik között szerepel a kriptopénzekben történő be- és kiutalások lehetővé tétele. A lehetőségek között a Dogecoin is szerepelne.

Egy szerdai Twitter-bejegyzésben az alkalmazás mögött álló szolgáltató elárulta, hogy teljes mértékben amellett vannak, hogy extra funkciókat tegyenek elérhetővé, bár konkrét dátumokat nem közöltek.

A kereskedők jelenleg legfeljebb az alkalmazáson belül vásárolhatnak és értékesíthetnek kriptoeszközöket az ügyfélszolgálati oldal alapján.


A tweet órákkal azt megelőzően érkezett, hogy a Bloomberg egy olyan hírt tett közzé, amelyben azt állítják, hogy a Robinhood a világ legnagyobb Dogecoin-tárcájának a tulajdonosa.
A Robinhood állítása szerint jelenleg nem fektettek kriptopénzekbe, és nem is használják fel az ügyfeleik kriptoénzeit”, hogy nyereségre tegyenek szert.
A népszerű mobilkereskedési platform hetekkel ezelőtt került a felhasználók kereszttüzébe, amiért korlátozta azok lehetőségét a kriptopénzek és bizonyos volatilis eszközök – beleértve a GameStop-részvények – vásárlásait illetően.
A Robinhood a „rendkívüli piaci körülményekre” hivatkozott elsődleges indokként, később azonban kijelentették, hogy a nekik szolgáltatásokat nyújtó klíringcég már olyan díjakat számított fel a tranzakciókért, amelyeket nem voltak képesek megfizetni.
A vállalat 3,4 milliárd dollárt vont be egy vészhelyzeti alapba a volatilis periódus során.
Vlad Tenevnek, a Robinhood vezérigazgatójának most az amerikai kongresszus előtt kell felelnie arról, mi történt pontosan a GameStop-pump során, amelyet az r/WallStreetBets nevű Reddit-csoport tagjai koordináltak.

Írott bevezetőjében Tenev elmondta, hogy a vállalata „olyan funkciókat vezetett be, amely több kereskedő előtt is megnyitotta a kapukat, akiknek eddig még soha nem volt lehetőségük a részvénypiacon történő kereskedésre.
A forradalmi alkalmazást egyébként még ősszel tervezték a piacra dobni Európában, a koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta számításaikat.

Olvastad már? Újabb 1 milliárd dollárral növelné bitcoinkészletét a MicroStrategy

Forrás: coindesk.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!