Közösségi kincstárat indít a Polygon, a fejlesztőket támogatnák

-

A Polygon elindított egy 720 millió dolláros közösségi kincstárat, amelynek célja a blokkláncprojektek támogatása a következő 10 évben.

A kezdeményezés azt ígéri, hogy támogatni fogja a Polygon és Ethereum ökoszisztémáján belül tevékenykedő fejlesztőket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 720 milliárd dolláros alap kezdetben 35 millió Polygon tokent (nagyjából 25 millió dollár értékben) oszt ki a Community Grants Program (CGP) első szezonjára.

A közösségi kincstár

A közösségi konszenzussal létrehozott közösségi kincstár évente körülbelül 100 millió Polygon ökoszisztéma tokent (POL) fog kiosztani – összesen egymilliárd POL tokent egy évtized alatt.

Az első évad két pályát kínál a fejlesztők számára: az általános támogatási pályát és a fogyasztói kriptopályát.

Az általános támogatási pálya bárki számára elérhető, és nem ír elő „szigorú korlátozásokat a támogatható projektekre vonatkozóan”. A Polygon mégis „szívesen lát néhány fókuszterületet”.

Ezek közé a fókuszterületek közé tartoznak a decentralizált alkalmazások (DApps), a fejlesztői eszközök és könyvtárak, valamint a protokollinfrastruktúra.

A Cointelegraph-nak nyilatkozva a Consumer Crypto Trackről a Polygon Community Treasury igazgatósági tagja, Ajit Tripathi elmondta:

„Az 1. szezon minden projekttípust szívesen fogad az általános támogatások sávján keresztül, és egy külön ‘fogyasztói kripto’ sávot is tartalmaz. Ennek a sávnak célja, hogy támogassa a fejlesztőket, alkotókat és vállalkozókat, akik a mindennapi felhasználók számára készült innovatív blokklánc-alapú alkalmazásokra összpontosítanak.”

A pályázat és a támogatás odaítélésének folyamata

A CGP első évadára jelenleg is lehet jelentkezni, a pályázatokat június 11-től augusztus 31-ig fogadják.

A projekteknek a Polygonra kell épülniük, vagy készen kell állniuk egy Polyong-integrációra, és bizonyítaniuk kell hosszú távú életképességüket.

A támogatások mértéke 5 000 és 50.000 MATIC között mozog, a kiválasztási folyamatot a Közösségi Kincstári Tanács felügyeli.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Fókuszban az Polygon ökoszisztéma növekedése

A Közösségi Kincstár kezdeményezés elindítása lehetővé teszi a Polygon számára, hogy támogassa a korai fázisban lévő projekteket, és segítsen a fejlesztőknek a finanszírozás biztosításában.

Ez a fejlesztés a Polygon közelmúltbeli fejlesztése után került bejelntésre, amely a zéróismeretű technológiában próbál új lehetőségeket nyitni.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Cathie Wood eladja 7 millió dollár értékű Robinhood részvényét. Íme, hogy miért

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!