A leginkább alulértékelt kripto lehetőségeket: a DTX Exchange (DTX) az előrejelzések szerint felülmúlja a Ripple-t és Chainlink-et

-


Vendégbejegyzés


Az altcoin-piacnak megvan a lehetősége arra, hogy a következő bikafutást történelmi jelentőségűvé tegye.

Ezért a befektetőknek óvatosnak kell lenniük, amikor 2024-ben altcoinokat adnak kriptoportfóliójukhoz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az altcoinok, mint a DTX Exchange (DTX), a Ripple (XRP) és a Chainlink (LINK) 50x-100x-os potenciállal szárnyalhatnak az altcoin szezonban.

A növekedési potenciáljuk sok befektető sorsát megváltoztathatja a piacon.

Ezen alulértékelt érmék esetében az eufória megelőzi majd a kirobbanási csúcsot, ahogy a FOMO elterjed az egész piacon és javítja a hangulatot.

A DTX lenyűgöző előértékesítési teljesítményt mutatott az XRP-t és a LINK-et túlszárnyalva.

A Ripple piaci teljesítménye a SEC peres döntésétől függ

A XRP árfolyama hétfőn az amerikai kereskedési szakaszban 0,5 dollár felett maradt. A CoinGecko adatai szerint az értéke 1,4%-kal nőtt egy egyórás ablakban, míg a 24 órás ablakban 1,8%-os emelkedést tartott.

A jelenleg is zajló Ripple vs. SEC perben a kriptopénz közösség már nagyon várja a végeredményt.

A Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse kijelentette, hogy optimista egy spot XRP ETF-et illetően, és úgy véli, hogy ez elkerülhetetlen.

Ezzel együtt sok múlik majd azon, hogy 2024-ben hogyan alakul a per, és mi lesz vele 2025-ben.

Ennek ellenére, mivel a SEC valószínűleg fellebbezést fog benyújtani az XRP másodlagos értékesítésére vonatkozó júliusi döntés ellen, az ügy lezárását követően még mindig maradhat bizonytalanság.

Az XRP pénteken meredeken 0,5 dollár alá esett, de 0,49 dollár felett stabilizálódott. Azóta volt egy fellendülés, visszanyerte a 0,5 dollár feletti területet.

Ahogy az XRP árfolyama a második egymást követő négyórás zöld gyertyáját formálja, a 20 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) azonnali támaszt nyújt 0,5116 dollárnál.

A Relative Strength Index, amely a múlt heti túladott területre való visszaesést követően még mindig 51-es értéken áll, azt jelzi, hogy az XRP az emelkedő tendenciát 0,6 dollárig formálhatja.

A Chainlink kriptopiaci teljesítménye aggályokat vet fel a befektetők számára

A Chainlink (LINK) a közelmúltban szembesült néhány olyan ellenszéllel, amellyel a potenciális befektetőknek tisztában kell lenniük.

Habár a kriptopiac egésze fellendülni látszik, a Chainlink árfolyammozgása nem volt ennyire figyelemre méltó.

A LINK csak enyhe nyereséget ért el az elmúlt héten, ami aligha ellensúlyozza a közelmúltbeli veszteségeit. A LINK értéke egy hét alatt csaknem 10%-kal csökkent, ami aláhúzza a volatilitását, és kérdéseket vet fel a közeljövő stabilitásával kapcsolatban.

A Chainlink árfolyama csökkenésnek indult, és áttörte a 17,40 dolláros kulcsfontosságú támaszszintet, amely a 4 órás grafikon 100-as EMA-ja.

A mennyiségi profil jelenleg 16,70 dollárnál tetőzik. A 16,70 és 18,00 dolláros szintek jelentős ellenállást jelentenek, még akkor is, ha a 4 órás grafikon 200-as EMA-ja jelzi a bikás zóna kezdetét.

A szakértők a 15,60 és a 14,30 dolláros szintet kritikus támaszszintnek tekintik a csökkenő trend során.

A DTX Exchange meteorikus előértékesítési emelkedése túlszárnyalja a Ripple-t és a Chainlinket.

A DTX Exchange egyre inkább minden kereskedő álmává válik, versenyre kelve a jól ismert altcoin titánokkal, az XRP-vel és a LINK-kel.

A legjobb DeFi platformon keresztül a befektetők megtapasztalhatják a nagysebességű kereskedés végső élményét, több mint 120 000 eszközhöz, köztük árucikkekhez, részvényekhez és kötvényekhez, devizákhoz és kriptovalutákhoz való hozzáféréssel.

Az előértékesítés második fordulójában a virágzó hálózat már 246 288 dollár értékű tokent értékesített, ami a teljes kínálat 24,68%-át jelenti.

A DTX versenyképes előnyt biztosít befektetőinek a változékony kriptopénzpiaccal szemben, ami a fejlett kereskedési funkcióknak és a legmodernebb blokklánc-integrációnak köszönhető.

A DTX a kereskedési terület új szereplőjeként ver hullámokat, miközben a Ripple és a Chainlink a kiszámíthatatlan kriptopénzpiac hullámzásaival küzd.

A DTX úgy van pozícionálva, hogy korai befektetőinek sokkal többet nyújtson a profitnál, és rövid időn belül akár a 25-szörös nyereséget is meghaladhatja.

A weboldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy:

  • Hozzáférés a prémium funkciókhoz, és csökkentett kereskedési díjakat kapnak.
  • Az irányítással kapcsolatos szavazati és javaslattételi jog.
  • Jogot a jövőbeni szárnyaláshoz a jövőben.
  • A kulcsfontosságú információk

A 2024 második felében várható bikafutás során néhány alulértékelt altcoin, például a DTX Exchange (DTC), a Ripple (XRP) és a Chainlink (LINK) exponenciálisan szárnyalhat.

Az altcoinok közül a DTX az előértékesítési teljesítményével az élen jár.

További információk:

Látogass el a DTX előértékesítésre
Tájékoztató a Whitepaper-ről
Csatlakozz a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!