A Shiba Inu 30%-os zuhanása kockáztatja 0,00002 dollárt, itt az ideje eladni?

-


Vendégbejegyzés


Több on-chain indikátor is arra utal, hogy a Shiba Inu (SHIB) jelenleg túlértékelt lehet, és a mém érme jelentős árfolyamzuhanásnak lehet tanúja.

Ez már a Shiba Inu befektetők figyelmét is felkeltette, akik most az ETFSwap (ETFS) folyamatban lévő előértékesítésének 2. szakaszában szeretnének befektetni.

A kripto befektetőket vonzza az ETFSwap (ETFS) egyedülálló ajánlata

A kripto befektetőket az ETFSwap (ETFS) kripto előértékesítése az ökoszisztéma egyedülálló kínálata miatt vonzotta.

Ez egy olyan decentralizált befektetési platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tőzsdén kereskedett alapokba (ETF) és kriptovalutákba egyaránt fektessenek.

A kereskedési platform tokenizálják ezeket az ETF-eket, és lehetővé teszi, hogy a kriptoeszközökkel on-chain kereskedjenek velük.

Ezzel az ETFSwap (ETFS) ötvözi a decentralizált pénzügyek (DeFi) elveit az ETF-ekkel és az ETF-ek hagyományos pénzügyi (TradFi) korlátaival.

A befektetők ezentúl egy helyen diverzifikálhatják portfóliójukat. A platform számos ETF-et kínál, köztük kripto-, áru-, fix jövedelmű, tőkeáttételes és piaci ETF-eket.

A befektetők úgy fektethetnek be az ETF-ekbe, hogy egyszerűen átváltják az ETFSwap (ETFS) tokenjeiket bármelyik általuk választott ETF-re. Használhatják a platform natív tokenjét is, hogy más kriptoeszközökre cseréljenek.

Az ETFSwap (ETFS) egy ERC-20 token, ami azt jelenti, hogy ezek a befektetők az Ethereum (ETH) ökoszisztémában létező tokenek sokaságába fektethetnek.

Az ETFSwap (ETFS) bridge tokenként szolgálva segít megoldani a korlátozott konvertibilitás problémáját, amellyel a befektetők a központosított kereskedési platformok használata során találkoznak.

Ezek a befektetők mostantól az ETF-állományukat átválthatják az ETFS tokenre, majd fiat- vagy kriptovalutákra.

A befektetők a 24/7 likviditást biztosító ETFSwap (ETFS) platformon bármikor vásárolhatnak, eladhatnak és kereskedhetnek ETF-ekkel.

A befektetési platform az Ethereum (ETH) hálózatára épül, ami azt jelenti, hogy hozzáfér az Ethereum (ETH) ökoszisztémában páratlan likviditáshoz.

A platform emellett market-making szolgáltatásokat is kínál. A felhasználók ezért biztosak lehetnek abban, hogy a platformon bőséges likviditás áll rendelkezésre, és megbízásaik gyorsan teljesülnek.

Mindeközben az ETFSwap (ETFS) lehetővé teszi a befektetők számára, hogy névtelenül kereskedjenek ezekkel az ETF-ekkel.

A platform integrálja a zero-knowledge (ZK) proof technológiát, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes felhasználó személyazonosságát további információk igénylése nélkül megerősítse.

A felhasználók magánéletét is védi azáltal, hogy a Know-Your-Customer (KYC) követelményeket nem kötelezővé teszi. Így a felhasználók is rekordidő alatt elkezdhetik a befektetést.

A befektetők is bízhatnak az ETFSwap (ETFS) ökoszisztémában az okosszerződésekkel való interakcióban, mivel a befektetési platform már átesett a CyberScope, egy vezető kiberbiztonsági és blokklánc cég átfogó auditján.

Az audit nem mutatott ki sebezhetőséget vagy biztonsági hiányosságokat a protokoll okosszerződésekben vagy a mögöttes infrastruktúrában.

A Shiba Inu (SHIB) a 0,00002 dollárra való zuhanás veszélye fenyegeti.

A Shiba Inu (SHIB) több okból is veszélyben van, hogy akár 0,00002 dollárig is leeshet.

Először is, a Shiba Inu (SHIB) nemrégiben megugrott a kereskedési volumene, de az ára csökkent, ami arra utal, hogy a volumen nagy része inkább eladási, mint vételi megbízásokból származott.

Ha ez így van, az ilyen eladási nyomás rávilágít a Shiba Inu iránti medvés hangulatra, ami további árcsökkenéshez vezethet a mém érme esetében.

Továbbá a Shiba Inu az utóbbi időben több kriptotőzsdei beáramlásnak volt tanúja, mint kiáramlásnak, ami arra utal, hogy több befektető akarja kiüríteni állományát, mint ahányan felhalmozzák.

Az IntoTheBlock piackutató platform adatai azt jelzik, hogy a vételi és eladási volumen egyensúlya jelenleg csökkenő tendenciát mutat a Shiba Inu számára.

Shiba Inu

Összegzés az ETFSwap (ETFS) lépésének idejéről

Miután a Shiba Inu (SHIB) árfolyamzuhanás veszélyének van kitéve, a kripto befektetők számára eljött az idő, hogy tőkéjüket egy olyan utility play-be forgassák, mint az ETFSwap (ETFS).

A token ráadásul jócskán alulértékelt, jelenleg 0,01831 dolláros kedvezményes áron árulják.

Így a kriptotoken még mindig 1000-szeres árfolyamnövekedést érhet el a jelenlegi árszintjéhez képest, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az ETFSwap (ETFS) mekkora hatást fog gyakorolni nemcsak a kriptóban, hanem a globális pénzügyekben is.

További információ az ETFS kripto előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!