Közeledik az altszezon?

-

A kriptoközösségben jól ismert Altszezon Index ismét növekedni kezdett, és az általános meggyőződés az, hogy a 75-ös érték átlépése után nagy emelkedésekre lehet számítani.

Ez a legtöbb esetben a bitcoin emelkedésének a rövid megállásakor következik be, mikor rengeteg alt számára nyílik meg az út, hogy hegymenetbe kezdjen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A közösségi médiában az utóbbi időben megszaporodtak az altszezonra váró hangok, miután az ismert indikátor, az Altszezon Index elérte az 55-ös értéket.

Az index kiszámolásához azt veszik alapul, amikor a top50 kriptopénz legalább 75%-a túlteljesíti a bitcoint, mégpedig legalább 90 napig.

Az index április harmadikán a 45-ös értéken állt, de hetedikre már elérte az 55-öt. A közösségi média felhasználói persze azonnal lecsaptak erre a tényre.

„Az Altszezon Index elérte az 55-öt! Készüljetek, srácok, mert mikor eléri a 75-öt, kezdődik a tűzijáték! Ideje felkészülni, és lecsapni az emelkedésekre! Itt az ideje a komoly profitnak.”

Más elemzők szerint az altpiacon belül is egyre nagyobb eltéréseket lehet majd látni, számos kisebb kapitalizációjú projekt az Ethereumon is túl fog tenni.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Sokan úgy gondolják, hogy hasonlóan a bitcoin ETF-hez, a tőzsdefelügyelet, a SEC az Ethereum ETF esetében is ki fogja adni az engedélyeket az elindulásra, ezzel pedig megalapozza a további emelkedést.

„Az Ethereum most gyengélkedik, de így is jobban megy, mint az altok többsége. ETH-birtokosok, ideje a startvonalhoz állni, mert úgy gondolom, hogy egy darabig felfelé megyünk majd. De az Ethereum csak akkor megy felfelé, ha a többi esik. Mikor az altoknál is beindul a szekér, több projekt alaposan túlteljesíti majd az Ethereumot. Most viszont ő vezet, és ez így is fog maradni, hacsak nem kapunk valamilyen nagy kapitulációt.”

Olvastad már? A mémcoinok tűz alatt: Fred Krueger kétségbe vonja „értéküket a Solana számára”

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!