A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) szárnyal, ahogy a Raboo (RABT) ICO begyújtja a mém piaci őrületet

-


Vendégbejegyzés


A Dogecoin és a Shiba Inu kétségtelenül évek óta a mémérmék királyaként vívták ki helyüket.

A növekedésük ellenére ezt a duót csak a múló hóbortok és spekulációk táplálták.

Szöges ellentétben a Raboo (RABT) ígéretes alternatívaként tűnik fel, amely készen áll arra, hogy innovatív funkcióival és ambiciózus céljaival átformálja a mémpiaci birodalmat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


De képes-e leküzdeni az akadályokat, amelyekkel elődei szembesültek, és valóban meghódítani a kripto rajongók szívét? Derítsük ki!

A Dogecoin árfolyama 10%-kal emelkedik, hogy elérje a 0,20 dolláros mérföldkövet

A Dogecoin (DOGE) a bevezetése óta eltelt több mint egy évtizeden keresztül megőrizte pozícióját a piaci tőkeérték alapján a legnépszerűbb mémérme pozíciójában.

Az OG mém token óriási növekedést ért el spekulatív és vicces jellegének köszönhetően. A Coinmarketcap friss adatai 10,8%-os napi és 34,6%-os heti növekedést mutatnak, a Dogecoin ára 0,2038 dolláron áll.

Az elemzők 2030-ra 1200%-os növekedést is jósolnak, 3 dollárra.

Miközben ez az előrejelzés jelentős nyereséget hozhat a Dogecoin (DOGE) tulajdonosainak, a szakértők egyre inkább aggódnak, hogy a nulla hasznossága befolyásolhatja a hosszú távú életképességet.

Ez az, amit a Raboo (RABT) örökre meg akar változtatni! Azáltal, hogy a Raboo az innovációt az értékorientált hasznossággal kombinálja, megváltoztatja az internetes kultúra és a mémkereskedelem paradigmáját.

A Shiba Inu (SHIB) felkészül a potenciális rallyra

A Dogecoinhoz hasonlóan a Shiba Inu is mindig is a támogató ShibArmy közösség hátán lovagolt.

Bár sokan dicsérik elképesztő sikerét, az okos befektetők rájöttek, hogy értéke csak a hype-on alapul.

A Shiba Inu az év kezdete óta küzd, hogy lépést tartson társaival. A konszolidáció rávilágít a mémpiac változékony és kiszámíthatatlan természetére.

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama 24 óra alatt szűk 1%-ot emelkedett, de aztán a hét folyamán csökkent.

Mindezek ellenére több mutató is arra utal, hogy a SHIB a márciusban történtekhez hasonló nagy emelkedésre készül.

A növekvő ShibArmy, a növekvő piaci volumen és a SHIB erős AltRankja meggyőző narratívát nyújt.

A Raboo (RABT) egy átalakuló korszakban köszönti a mémek szerelmeseit

A Raboo (RABT) új fejezetet indít a mémérmék történetében azáltal, hogy az AI és a Social-Fi komponensek egyesítésével egy élénk közösséget hoz létre.

A Raboo ösztönzi a részvételt, és a bevezetés előtti kereseti lehetőségek biztosításával megalapozza a forradalmi token bevezetését.

dogecoin

A jelenleg a második szakaszban mindössze 0,0036 dolláros árfolyamon kereskedett initial coin offering (ICO) az előértékesítés során várhatóan 233%-kal, az indulás után pedig 100-szorosára emelkedik.

Az elemzők azt állítják, hogy a Raboo innovatív post-to-earn platformja félelmetes versenyzőként pozicionálja a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) óriásokkal szemben.

A Raboo ugyanis bepillantást nyújt a mémérmék monetizációjának jövőjébe azáltal, hogy a mémeken keresztül egy 62 milliárd dolláros piacot csapol meg.

Továbbá a Social-Fi és a MemeFi integrációja soha nem látott tartományokba löki a mémipart. A Raboo sokkal több, mint egy ICO, a DeFi fejlődésének sarkalatos pontját jelzi.

Következtetés

A Shiba Inu (SHIB) és a DOGE hasznot húztak a korai bikaerős növekedésből, ami lehetőséget teremtett a Raboo-hoz hasonló új projektek megjelenésére a mémek piacán.

A Raboo szenvedélyt és lelkesedést gyújt a kriptovaluta-rajongók körében. Ez egy mém érme és projekt a pre-ICO szakaszában, amely 100x-os potenciállal rendelkezik.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt.

Weboldal: https://rabootoken.com/

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!