Követve az áringadozást, ezek az altcoinok fokozott társadalmi aktivitást mutatnak

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac 2024-ben jelentős növekedésnek indult, amelyet a stratégiai felvásárlások az altcoinok és a főbb kriptovaluták, például a Bitcoin és az Ethereum (ETH) pozitív fejleményei hajtottak.

A MicroStrategy jelentős befektetése a Bitcoinba rávilágít a digitális eszközökbe mint biztonságos értéktárolókba vetett bizalom növekedésére.

Mindeközben az Ethereum (ETH) értékét a szabályozási előrelépések és az intézményi érdeklődés erősíti, ami további növekedési potenciált jelez.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptopénzek területén is jelentős változások zajlanak a Bitcoin közelgő feleződésével és az Ethereum (ETH) egyértelműbb szabályozásával, valamint a DeFi szektor bővülésével, amelyet a hagyományos valutákat a blokkláncra integráló projektek példáznak.

Ez az innovációs és szabályozási egyértelműséggel jellemezhető időszak elősegíti a kriptoökoszisztéma tartós növekedésének kedvező környezetét.

Az innováció és a szabályozási egyértelműség ezen időszaka kedvező környezetet teremt a kriptoökoszisztéma tartós növekedéséhez.

Ez a beszámoló a kriptovalutákkal kapcsolatos közösségi médiafelhajtás nyomon követésével feltárja azokat a coinokat, amelyek a következő hetekben, napokban vagy hónapokban növekedésre készen állnak.

🚀 ScapesMania a felfelé ívelő pályán! 🚀

A ScapesMania számára eddig hihetetlen utazás volt. A kripto-játék projekt már összegyűjtötte a szükséges pénzeszközöket, hogy a piacra lépve készen álljon a terjeszkedésre.

Míg az összesen összegyűjtött több mint 6 millió dollár vagy a kriptobálnák több mint 20.000 dolláros befizetései valóban lenyűgözőnek tűnnek papíron, ezek csak számok.

A projekt sikerének igazi szívét a több mint 60.000 fős, élénk és szenvedélyes közösség adja.

altcoin

Nem csak a pénzről van szó, hanem a közös jövőképről, az aktív részvételről és a DAO irányításáról. A hatalom mindig is a tulajdonosok kezében volt és lesz.

>>> Csatlakozz most a hivatalos weboldalon! <<<

Fejlődés a virágzó GameFi területen

Kivételesen fényesnek tűnik a jövő, különösen a ScapesMania ígéretes GameFi szakterületét tekintve.

2030-ra az előrejelzések szerint meghaladja a bámulatos 614,91 milliárd dolláros határt, és képzeld, mi lesz? A ScapesMania a gyorsan fejlődő piaci rés élvonalába fog tartozni.

A ScapesMania soha nem fog pihenni, és mindig újabb lehetőségeket keres a terjeszkedésre és fejlődésre, mivel ezen a piacon napról napra sok ígéretes lehetőség nyílik.

Van egy közelgő TGE, amit nem akar kihagyni, ezért jegyezze be a naptárát: 2024. február 26. – 2024. március 09. között.

A projekt vezérigazgatója egy nemrégiben tartott AMA-ban felvázolta a stratégiát is, amellyel egy élvonalbeli blokkláncos játék-ökoszisztémát építenek ki.

A folyamatban – a kezdeti koncepciótól a végső termékig – egyetlen részletet sem hagynak figyelmen kívül, beleértve a célközönséggel való tesztelést, az eredmények kiértékelését és a fokozatos változtatásokat.

Mindez a visszavásárlási, égetési és staking mechanizmussal párosulva a holdra repítheti a tokent.

A ScapesMania legnagyobb előnye

De itt jön a legjobb rész – ha lemaradtál az előértékesítésről vagy a nyilvános eladásról, ne aggódj! Ez csak a kezdete ennek a projektnek a sikeres útjának.

Készítsd fel a kriptotárcáidat a csatlakozásra, mert amint a ScapesMania listára kerül, lehetőséged lesz csatlakozni a projekthez, és learatni a lehetséges jutalmakat.

Sőt, a mostani csatlakozás még előnyösebb is lehet, mint a korábbi eladások során. Miért?

Azért, mert akkor lépsz be, amikor a jövőkép tisztább, a lendület erősebb és a lehetőségek nagyobbak, mint valaha.

Ezenkívül a lehetséges hozamod exponenciálisan megnőhet, mivel könnyebb egy nagyobb összeggel beszállni egy listázott projektbe, mint egy előértékesítésbe.

Immutable X (IMX): A blokkláncon történő szerencsejáték evolúciója

Az Immutable X (IMX) a közelmúltban elindított zkEVM mainnetjével, amely jelentős ugrást jelent a skálázható blokkláncjátékok felé, hatalmas hírverést kelt a blokklánc-szektorban.

altcoin
Forrás: coingecko.com

A fejlesztés célja, hogy megszüntesse az Ethereum hírhedt költségeit és a zsúfoltságot, és zökkenőmentesebb játékélményt nyújtson.

A zkEVM, a layer 2 skálázási megoldás bevezetése megváltoztatja a játékmenetet, gyors és költséghatékony tranzakciókat kínál, miközben fenntartja az Ethereum biztonságát és kompatibilitását.

Az Immutable X (IMX) árfolyam-pályája emelkedő tendenciát mutat, az előrejelzések szerint jelentős emelkedés várható.

Elemzők optimisták, 135%-os árfolyam-emelkedést prognosztizálnak a következő öt hónapon belül, és júliusra potenciálisan meghaladhatja az 5 dolláros határt.

Ezeket a bikás kilátásokat a zkEVM mainnet elindítását követő várható lendület és a blokkláncjátékok iránti növekvő érdeklődés támasztja alá.

Az Immutable X (IMX) jövője fényesnek tűnik, mivel a blokkláncos játékforradalom élére pozícionálja magát.

A zkEVM sikeres bevezetése jelentős számú játékfejlesztőt és játékost vonzhat, akiket a költségmentes tranzakció és a fokozott skálázhatóság ígérete vonz.

A platformnak azonban navigálnia kell a blokklánc-szerencsejátékok versenyhelyzetében, biztosítva, hogy továbbra is innovatív maradjon és megőrizze technológiai előnyét.

Az Immutable X (IMX) árfolyamának potenciális emelkedése tükrözi a technológiai fejlődését és piaci pozícióját övező optimizmust, ugyanakkor továbbra is a kriptopiac szélesebb dinamikájának és a szabályozási fejleményeknek van kitéve.

ChainLink (LINK): Az árfolyam emelkedése az óvatosság közepette

A ChainLink (LINK) nemrégiben jelentős árfolyam-emelkedésen ment keresztül, az elmúlt héten 40%-os emelkedést produkált, és kétéves csúcsot ért el 19,75 dolláron.

altcoin
Forrás: coingecko.com

A rallyt olyan tényezők kombinációja táplálta, amelyek erősítették a befektetői bizalmat és ösztönözték a vásárlási aktivitást.

Az adatok továbbá azt mutatják, hogy február 5. óta 47 új pénztárca több mint 2,23 millió ChainLink (LINK) tokent vont ki a BNB-ből, körülbelül 42,38 millió dollár értékben.

Ez azt jelzi, hogy a kereskedők körében egyre nagyobb a trend, hogy a további árfolyam-emelkedés reményében megtartják eszközeiket.

A ChainLink (LINK) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése több kulcsfontosságú fejleménynek tulajdonítható.

Nevezetesen, a korábban szunnyadó tárcák aktiválása rekordot döntött a ” Age Consumed” metrikában, ami azt jelzi, hogy a régi ChainLink (LINK) tokenek jelentős része visszakerült a forgalomba.

Ez a tevékenység hozzájárult az árfolyam-ugráshoz, a gazdag kereskedők általi felhalmozásra utaló bizonyítékok mellett.

A több mint 10 000 ChainLink (LINK) tokennel rendelkező szervezetek birtokában lévő ChainLink (LINK) készlet visszaesett, ami arra utal, hogy ezek a kereskedők optimisták a LINK jövőbeli értékét illetően.

A ChainLink (LINK) árfolyamának ugrásszerű emelkedése egybeesett a derivatív piacon az open interest (OI) jelentős növekedésével, amely 592,29 millió dolláros rekordot ért el.

Ez pozitív finanszírozási rátával együtt bikás piaci hangulatot és a long pozíciók iránti nagyobb keresletet jelez.

Ugyanakkor ez a forgatókönyv felerősíti a likvidáció kockázatát is, ha a piac megfordul, amint azt a 2021. áprilisi hasonló helyzet során tapasztalt jelentős veszteségek is bizonyítják.

Következtetés

A kriptopiac 2024-es újjáéledését a főbb kriptovaluták jelentős növekedése jellemzi, a stratégiai felvásárlások és a szabályozási előrelépések pedig elősegítik a pozitív kilátásokat.

Ebben a környezetben az altcoinok, mint a ScapesMania, fokozott társadalmi aktivitást mutattak, és egyedi értékjavaslataiknak és technológiai fejlesztéseiknek köszönhetően megragadták a piac figyelmét.

A közösségi médiafelhajtás jelezheti azt a tényt, hogy a projekt a vártnál is gyorsabb ütemben fog növekedni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!