Bitcoin (BTC) technikai elemzés 02.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyam alakulása az elmúlt héten ígéretes, és a 2023-as bikarally folytatását vetíti előre. A közelmúltbeli emelkedésnek köszönhető legfontosabb fejlemények a következők.

A BTC átlépte a 42.289 dollárt, ami a legutóbbi ciklus 77%-os medvepiaci zuhanásának középpontja.

Emellett a 45.156 dolláros heti ellenállási szintet is átfordította támogatási szintre.

Emiatt a befektetőknek arra kell számítaniuk, hogy a következő egy-három héten belül folytatódik az emelkedés, és újra teszteli az 50.000 dolláros pszichológiai szintet.

A legutóbbi mozgással kapcsolatban azonban van néhány aggály.

A 9,30%-os e heti mozgáshoz hiányzik a volumen, ami egy lehetséges hamis mozgást jelenthet, amely csapdába ejtheti a longokat.

Amennyiben a jelenlegi heti gyertya 45.156 dollár felett zár, akkor egy csúcsot hoz létre, fenntartva a felfelé irányuló struktúrát.

Ugyanakkor a Relative Strength Index (RSI) egy alacsonyabb mélypontot is létrehozna, ami egyértelműen medvés divergenciát jelent.

Ennélfogva a befektetőknek érdemes némi puskaport szárazon tartaniuk, ha a Bitcoin árfolyama visszahúzódást váltana ki. Jelenleg a legfontosabb szintek a mélypontok megvásárlásához a 45,156 és a 43,823 dollár.

A vételi nyomással párosuló visszapattanás a Bitcoin árát a következő kulcsfontosságú heti akadályhoz, az 52.062 dollárhoz juttathatja.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!