Egy korábbi NBA-játékos elmondta, hogy miért izgatott a Chainlink miatt

-

Elmondható, hogy a Chainlink (LINK) már több hónapja uralja a kriptopiacok narratíváját.
Az Ethereum-alapú altkoin árfolyama már önmagában is lenyűgöző teljesítményt mutatott: a LINK értéke az elmúlt egy hónap alatt több mint 74,34%-ot, márciusi mélypontja óta pedig 600%-ot emelkedett.

Az növekedés annak tudható be, hogy több fejlemény is történt a Chainlink alapját adó decentralizált oracletechnológia kapcsán, melyet az elmúlt hónapok során több jelentős cég is alkalmazni kezdett.
Kris Humphries, a Utah Jazz, Toronto Raptors, Dallas Mavericks és több egyéb csapat korábbi játékosa interjút adott a CryptoSlate-nek, ahol megosztotta, mit gondol a Chainlink jövőjéről.
Az interjú azután készült el, hogy a korábbi NBA-játékos azt írta a Twitteren, hogy a LINK „lenyűgöző” teljesítményt hozott, és szerinte a Chainlink hosszú távú befektetés.

Hogyan találkozott Kris Humphries a Chainlinkkel?

Humphries elmondása szerint két tényező is közrejátszott:

  1. Az NBA-nál töltött ideje alatt felismerte, hogy milyen fontos az adatokhoz való hozzáférhetőség:

„Játékos éveim alatt észrevettem, hogy az adatoknak egyre nagyobb a szerepe a különböző stratégiák megalkotásában. […] Ez sokat segített abban, hogy felismerjem az adatok kiemelt szerepét, ezért az ilyen jellegű blokkláncprojekteket támogatom, köztük a Chainlinket is.

2.A Chainlink munkamorálja:

„Amikor csatlakoztam az NBA-ba, azt mondtam magamnak, hogy mindenkinél keményebben fogok dolgozni, majd megismertem Dirk Nowitzkit. Teljesen átértékeltette bennem, hogy mit jelent a kitartó munka és milyen megtérülést hozhat. A Chainlink az elején egy kis csapat tehetségből állt, akik a technikai részleteken dolgoztak. A 2017-2018-as bika piac során több projekt is látványos videókkal és celebekkel reklámoztatta magát, a Chainlinknek meg egy marketingcsapata sem volt. Ez a fajta kemény munka megtérül.”

 

Mi vár a LINK-re?

Humphries egy tweetben elmondta, hogy szerinte a Chainlink hirtelen emelkedése ellenére továbbra is egy hosszú távú befektetés.
A CryptoSlate megkérdezte, hogy mit gondol a Chainlink jövőjéről.

Röviden úgy hiszi, hogy ez egy hosszú távú befektetés, mivel az adatok kulcsfontosságúak lehetnek az okosszerződések és a blokkláncalkalmazások számára. „Úgy hiszem, hogy egyre több felhasználást találhatnak ki az okos szerződésekre, és a Chainlink egyedi pozícióban lehet ezen a piacon.”
Hosszú távon az „üzleti és személyes kamatoztatást”, a fokozott Cosmos- és Polkadot-integrációt, újabb üzlettársakat és további növekedést vár a decentralizált pénzügyi piacokon.

Olvastad már? További kitörésekre készülhet a Litecoin a lánc aktivitása szerint

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!