Komoly problémák a Bitcoin.com háza táján

-

Nehéz idő előtt állhat a BCH: a Bitcoin.com csökkentett létszámmal dolgozik tovább. Mindössze 5 nappal a feleződés előtt a platform állítólag elbocsátotta dolgozóinak a felét.

Munkaerejének 50%-tól szabadult meg a Bitcoin.com

Számtalan spekuláció keringett a Bitcoin-feleződés körül, valamint arról, mi fog történni, ha az árfolyam nem épül fel.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Egy masszív értékesítési hullám után – amely az egész piacot megrázta – a Bitcoin hálózatának bányászási nehézsége 16,55TN-ről 13,91TN-re csökkent március 26-án.

Múlt héten többen is beszámoltak arról, hogy a bányászok a bitcoin cash helyett elkezdtek bitcoint bányászni.

Úgy néz ki, a hálózatukon történt bányászkapitulációk rosszul érintették a BCH blokkláncát.

Az árfolyam most hasonló felépülést követhet a vezető kriptopénz mellett, az alkotók és szószólók ennek ellenére mégsem túl bullishak a kriptovalutájukkal kapcsolatban.

A Candor techhálózat összeállította azon vállalatok listáját, amelyek vagy felfüggesztik a munkavállalók felvételét a koronavírus-járvány miatt, vagy elkezdtek megszabadulni dolgozóiktól.

Ahogy kiderítették, a Bitcoin.com nemcsak hogy befagyasztja álláshirdetéseit, jelenlegi csapatát is leépíti.

A Bitcoinist kriptohírportálnak sikerült elérnie egy, az üggyel kapcsolatban álló forrást. Ez megerősítette, hogy a szóbeszédben szereplő adatok igazak.

Munka a koronavírus idején

Meg kell azonban jegyezni, hogy nem a Bitcoin.com az egyetlen olyan vállalat, amely próbálja optimalizálni a kiadásait. A Bitfury szintén elengedi néhány alkalmazottja kezét, míg a Ripple nem vesz fel új embereket.

A drámai idők drasztikus lépéseket kívánnak. Ilyen léptékű leépítés azonban egyetlen vállalat számára sem kedvező.

A Bitcoin Cash lehet, hogy nagyobb, mint a Bitcoin.com, és jóval nagyobb, mint Roger Ver.

Azzal azonban, hogy a bányászok ilyen mértékben hagyják el a süllyedő hajót a feleződés előtt, és ilyen kedvezőtlen hírek érkeznek a csapat felől, a BCH jövője igencsak bizonytalannak tűnik.

Olvastad már? Nyereményjáték a KuCoinon – nyerj akár 2000 dollárt!

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!