Kitörésre készülhet a MATIC?

-

A MATIC február óta nehézségekkel küzd, hogy megtartsa az erejét. Az év eleje óta látott erősödésnek már a felét elvesztette, de most úgy tűnik, a bikák kerülhetnek előnybe, és jobb idők jöhetnek.

Az elmúlt két hét összességében medvésnek tekinthető, de a kereskedők úgy vélik, most feltűnt egy bizakodásra okot adó jel a grafikonon.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az árfolyam az úgynevezett konszolidációs szintre ért 95 centnél.

Ezt az árszintet már többször is letesztelte, így ez viszonylag erős támasznak tekinthető, az elmúlt két hétben itt állt meg az árfolyam.

matic

Most ismét itt tartózkodik az ár, a lánc adataiból pedig az látható, hogy egyre kevesebb az eladó, a pénz kiáramlása lelassult, és vélhetően hamarosan eljöhet a fordulópont, és vele az emelkedés.

Eljött a bikák ideje?

A várakozások alapján a MATIC elég erőt gyűjthet, hogy újból meginduljon az emelkedés, és a piaci hangulat is egyértelműen erre utal.

Természetesen rengeteg még a bizonytalanság, és a piacon amúgy sem lehet semmit biztosra venni, így lehet, hogy a vevők mégsem annyira optimisták, mint hisszük.

matic
Forrás: Santiment

A kereskedési volumen viszonylag alacsonynak tekinthető, és bár láthattunk egy kisebb erősödést, az elmúlt napokban szemmel látható a csökkenés.

Nem lehet tehát kizárni a lehetőségét, hogy a jelenlegi támasz-szint elesik, és lefelé folytatódik az út.

Vannak persze olyan jelek is, amelyek megnyugvást hozhatnak a MATIC-tulajdonosoknak. A tokenek úgynevezett kora folyamatosan növekedett az elmúlt hét nap során.

Ez azt jelenti, hogy egyre növekszik a hosszú távú hodlerek száma, akik egyre tovább tartják a kriptopénzt a portfóliójukban.

Forrás: Santiment

Ez hagyományosan annak a jele, hogy csökken az eladói nyomás, egyre kisebb a lejtmenet esélye.

Az elemzők ebből arra következtetnek, hogy a kereskedők emelkedésre várnak, és a támasznak tekintett szintek tartani fognak.

Mindez persze megváltozhat, ha valamilyen makrogazdasági faktor is belép a képbe, hiszen azok nagymértékben átírhatják az elképzeléseket, felborítva a kereskedők terveit.

A Mastercard nemrégiben jelentette be, hogy több blokkláncos hálózattal is partnerségre lép, hogy előre léphessen a saját adopciós terveit illetően.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az egyik ilyen blokklánc pedig a Polygon, a MATIC hálózata. A piac egyelőre nem nagyon reagált erre a hírre, de sokak szerint a Mastercard lépése a kereskedőkben, befektetőkben is megerősítheti a MATIC hosszú távú értékajánlatát, és a piaci feltételek függvényében akár emelkedést is hozhat majd.

A MATIC árfolyama mindenesetre a piaccal együtt mozog, nem látni semmiféle különösebb kilengést.

Az együttműködés egy globális fizetési szolgáltatóval viszont lehetséges, hogy pozitív jelként lesz értékelve, hiszen valódi felhasználási módot jelent, és növekedést hozhat a cég számára.

zeta

Olvastad már? A japánok 70%-a tart a mesterséges intelligenciától

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!